發新話題

戰地風雲4實機機畫面影片

引用:
原帖由 jacky2038 於 2-4-2013 10:06 發表
recommanded: GTX660
i only got GTX560ti~
so i may play bf4 in low/medium setting
官方應該未公佈資料,唔好自已估

dice仲未搞清楚,玩家係需要一隻好玩嘅遊戲,唔係好睇嘅遊戲....

不論如何, 我都係會比錢買的!!
一個什麼也不懂的老兵!!

唉...算啦...大作終結者已經出DLC出到上左癮, 純綷為錢做game, 我而家最懷念係BF2乜mod都有既時代......
淨係睇呢條片只係睇到畫質上既改進(老實講, 其實幾正), 故事好似幾好, 但睇唔到遊戲性上既特別, 與其話係新作, 倒不如話係大型DLC...
當然呢個只係第一條trailer, 唔可以咁快下定論, 但我唔會抱太大期望......不過作為BF忠實fans, 我都會比埋今次機會佢
如果佢打算以後都係整個新故事, 整d新map, 加d新槍新載具就當新game, 再排山倒海咁狂出DLC, 遲早變成年年整隻差唔多樣出嚟"呃"錢嗰隻野

利申:已訂game, 準備中伏

"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

好彩之前冇win7,冇買BF3

引用:
原帖由 亞爾多 於 2/4/2013 12:16 發表

官方應該未公佈資料,唔好自已估
其實係都唔出奇, BF3既recommended都已經係GTX 560......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-4-2013 19:33 發表

其實係都唔出奇, BF3既recommended都已經係GTX 560......
BF3我用GTS450都行到mideum
BF4用560ti只行到medium/low唔係腦補?

引用:
原帖由 亞爾多 於 2-4-2013 07:48 PM 發表

頂。。。又要換顯示卡

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 2-4-2013 20:00 發表

頂。。。又要換顯示卡
顯卡可以等佢差唔多出,消息清楚晒先
反正會出Beta,到時就會知道大概要邊隻顯卡

引用:
原帖由 亞爾多 於 2/4/2013 19:48 發表

560 Ti BF3 1080p 起碼開到High啦, BF4至少Medium-High喇掛...
如果560 Ti Bf4 只行到Medium/Low, console咪唔洗玩...

又用AIRSOFT 做模型

引用:
原帖由 jackieyue 於 2-4-2013 20:20 發表

560 Ti BF3 1080p 起碼開到High啦, BF4至少Medium-High喇掛...
如果560 Ti Bf4 只行到Medium/Low, console咪唔洗玩...
唔會唔洗玩,要等PS4同XBOX720咁解
或者降畫質降到同BF3無分別

引用:
原帖由 fai84 於 2-4-2013 20:22 發表
又用AIRSOFT 做模型
有親切感

睇段片, 單機似乎淨係多左最近MOH同COD都用既側sight同一個好耐之前某二戰第一身射擊用過既即時指揮系統, 新意真係睇唔到
如果話EA用BF3做試水, 咁佢就真係整得BF3太好, 搞到完全見唔到4有咩特別

雖然話BF系一向都係打MP既game, 但係都真係有d擔心唔知佢重可以加d咩原素, 如果你叫我估, 跟據單機見到舊瓶新酒既表現, 我估可能:
1. 會多左攻擊性UAV系統
2. 會有某種火炮自動性/ BF1942式報位射擊支援轟炸系統
3. 地圖可能更細緻, 大樓既可玩性會多左, 可破壞既地方多左, 甚至可能將天花/ 地板破壞
4. 兵種都應該係BF3既4隻, 不過技能安排可能有改變, 特別係好似偵測同補給兩隻兵各有一款固有技能係無得改其他裝備, 可能由呢點落手

BF4 Mulitplayer Gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=m8P-EBNUOj0
Commander Mode trailer: http://www.youtube.com/watch?v=S10-k7IwKjg
Battlefield 4: Siege of Shanghai Multiplayer Trailer:  http://www.youtube.com/watch?fea ... Z7wwEZoERc&NR=1
Battlefield 4: Angry Sea Single Player Gameplay Video: http://www.youtube.com/watch?v=HsG72l9UiDI

回覆 29# 的帖子

We got to counter knife kill this time~!

發新話題