29 12
發新話題

[WA] IRONAirsoft KAC URX 4

引用:
原帖由 loveless 於 25-6-2013 12:35 發表
原來Keymod連 logo都有埋.
跟住成個行業又要吹一大餐SHTF時冇左佢唔得之類之類.
有冇發覺2013開始 VFG 係out 晒?

http://upload.wikimedia.org/wiki ... o.svg/260px-KeyMod_ ...
係呀為了生意認真多舊魚
無骨有骨無骨有窿無窿無骨同無窿,
好快去番粟米筒站話最好最輕仲最tactical

KEYMOD最重要的就係內面有啤把做個倒扣位,
配件螺絲一收緊就會卡住骨內啤把位, 不會走位
朋友話MADBULL條NSR入面無做啤把,
姐係話D配件一撞/大力一拉就成份走位, 甚至甩出黎...

好似...
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

睇片條外管唔似WA數??

引用:
原帖由 小鬼182 於 26-6-2013 03:32 發表
睇片條外管唔似WA數??
Iron airsoft always WA 數

回覆 20# 的帖子

引用:
原帖由 hawk2914 於 26-6-2013 11:18 發表
可惜Iron airsoft啲嘢唔sell比本地呢(去曬日本)
係啊, 明明香港製造!!

引用:
原帖由 titaniumcat 於 26-6-2013 11:21 發表

去外國個價賣得好掛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-6-2013 11:22 發表

去外國個價賣得好掛
一定好價過HK, 就係NOVA 的V10 kit我都未見過香港有得賣(可能我唔好彩無見過),
反而係日本果邊網見過有得賣......價錢都相當可怕

引用:
原帖由 titaniumcat 於 26-6-2013 11:21 發表

China

引用:
原帖由 RCman 於 26-6-2013 11:34 發表

一定好價過HK, 就係NOVA 的V10 kit我都未見過香港有得賣(可能我唔好彩無見過),
之前西京有賣, 無記錯應該要6K

用KEYMOD仲有一個好處,好似話開發商對用此種快拆方法的其他公司都唔洗比錢(版權費), 邊個用都得.
所以應該之後會見得更多...

引用:
原帖由 mk23 於 26-6-2013 14:47 發表
用KEYMOD仲有一個好處,好似話開發商對用此種快拆方法的其他公司都唔洗比錢(版權費), 邊個用都得.
所以應該之後會見得更多...
Yes blueprints availiable to the public

引用:
原帖由 RCman 於 26-6-2013 11:34 發表

那套不是NxVA的, 是韓製日牌 Detoxator 出的.
香港曾有出售.

29 12
發新話題