發新話題

GTA5完整地圖曝光

好大的地圖,但郊區多了一點罷......
等二手中

引用:
原帖由 Boniface 於 26-9-2013 16:38 發表
好大的地圖,但郊區多了一點罷......
等二手中
郊區咁大我諗係for各種活動如賽車跳傘之類
如果郊區太細可能唔夠位玩活動

地圖計都係SA正

我覺得GTA5 既地圖城市比例雖然細
但只係相比郊區細, 其實都好大
而且設計上非常細緻
冇重複既感覺, 應有盡有

郊區亦唔係一大片荒野咁簡單
我初頭都驚佢吹大地圖, 但玩落成個城市設計真係幾豐富

係郊外遊車河好鬼正。落club 又好玩

如果而家先買部PS3 黎玩GTA 會唔會遲?
定係等PS4?
彈劾

有無PC 版?
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 車神勇 於 26-9-2013 23:51 發表
如果而家先買部PS3 黎玩GTA 會唔會遲?
定係等PS4?
我諗就算買邊款都好等PS4出左再算
價錢可能會降?
引用:
原帖由 YSL 於 26-9-2013 23:58 發表
有無PC 版?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=124434&extra=page%3D1
肯定有,日期唔肯定,無詳細消息

引用:
原帖由 亞爾多 於 27-9-2013 00:05 發表

我諗就算買邊款都好等PS4出左再算
價錢可能會降?

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1
肯定有,日期唔肯定,無詳細消息
但係PS3而家千零蚊有交易真係好吸引
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 27-9-2013 00:44 發表

但係PS3而家千零蚊有交易真係好吸引
咁就順便玩埋the last of us,遲吓仲有大game係ps3 exclusive.

爆機了, 唔覺地圖大過SA, 如果計埋海底就大過既, 個場最多係山, 經常連人帶車一齊碌返落山腳
另外, R星仲未公布過有關PC版, 信果幾個online store會唔會兒戲左d
講真果句,真係唔希望出pc版,雖然自己部腦玩得起有餘,但唔想見到一隻甘用心製作既game比人破解玩開心版

引用:
原帖由 Jonny.R 於 27-9-2013 01:27 發表
爆機了, 唔覺地圖大過SA, 如果計埋海底就大過既, 個場最多係山, 經常連人帶車一齊碌返落山腳
另外, R星仲未公布過有關PC版, 信果幾個online store會唔會兒戲左d
講真果句,真係唔希望出pc版,雖然自己部腦玩得起有餘 ...
PC版ge重點唔係玩開心版,而係改佢入面D野再玩

引用:
原帖由 Jonny.R 於 27-9-2013 01:27 發表
講真果句,真係唔希望出pc版,雖然自己部腦玩得起有餘 ...
有無咁快打爆呀??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
你搵到D UFO未?

引用:
講真果句,真係唔希望出pc版,雖然自己部腦玩得起有餘,但唔想見到一隻甘用心製作既game比人破解玩開心版
不要道德塔里班吧, 要支持的總會買

至於佢唔出PC版我就反而唔信

發新話題