21 12
發新話題

[Marui] 小改變大改善

小改變大改善

本來買了P226長匣變身下體。
點個裝好之後.....果D一粒粒黑色的噴漆表面好難睇...........

最後都係拆出來整下容先.......

磨磨磨......

再加D調味料......

順眼好多好多.....

勁正呀

好型囉

雖然樣差不多,但價錢差天拱地

附件

IMG_9553a_大小 .JPG (112.26 KB)

1-10-2013 04:56

IMG_9553a_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 30-9-2013 20:43 發表
有乜分別?

裝埋 comp 同 red dot sight 就係一枝好型的 open.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 jacko 於 30-9-2013 20:43 發表
你指個 grip?
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 magichour 於 30-9-2013 23:44 發表

你指個 grip?
我的意思是我的226跟Rcman兄的226樣子差不多,但Rcman兄那支貴很多

引用:
原帖由 jacko 於 1-10-2013 00:17 發表

我的意思是我的226跟Rcman兄的226樣子差不多,但Rcman兄那支貴很多
咁你個枝都唔輸蝕.

引用:
原帖由 jacko 於 1-10-2013 00:17 發表

我套金身只係吉打cheap野

引用:
原帖由 RCman 於 1-10-2013 16:56 發表

我套金身只係吉打cheap野
我果支係"我們"……另外你支燈呢∼

引用:
原帖由 jacko 於 1-10-2013 17:42 發表

我果支係"我們"……另外你支燈呢∼
我們P226我都有支刻字海軍版
我支燈..........係高仿火神

rc兄, 帶牙外管係分離式?我見guarder果條淨係有外管冇chamber ,但周街都冇獨立chamber分開賣

引用:
原帖由 leo.lhang 於 1-10-2013 21:35 發表
rc兄, 帶牙外管係分離式?我見guarder果條淨係有外管冇chamber ,但周街都冇獨立chamber分開賣
要買左吉打成套的鋼外管(圖一)先。
再買前節(圖二),有CCW or CW 兩種頭牙選擇。

附件

1-10-2013 21:45

1-10-2013 21:45

謝謝,請問226外管上e2要修嗎?

21 12
發新話題