22 12
發新話題

呢輪玩遙控車~

呢輪玩遙控車~

TAMIYA MAD BULL EVA-02

明日香~!!!!!!

呢輪成日玩車仔

附件

17-11-2013 19:22

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

條天線呢?

引用:
原帖由 tango1997 於 17-11-2013 19:27 發表
條天線呢?
而家用2.4G 重天線..???

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

引用:
原帖由 YSL 於 17-11-2013 19:30 發表

仲有 brushless 及 li-po呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我有架古董

引用:
原帖由 siman2003 於 17-11-2013 20:01 發表
我有架古董

Kyosho Spider Ten

引用:
原帖由 siman2003 於 17-11-2013 20:01 發表
我有架古董

入油飛返轉

引用:
原帖由 YSL 於 17-11-2013 19:30 發表

呀伯乜刀唔識丫嘛

引用:
原帖由 tango1997 於 17-11-2013 21:09 發表

呀伯乜刀唔識丫嘛
而家轉左 2.4G 糸統,近程 玩車,小型直升機,船,個接收條天線己經好短,有D直頭無天線, 遠程用個D會有返天線,但都短 N多

不過玩船,我用返 FM

車仔細細, 唔好見怪

引用:
原帖由 faihk 於 19-11-2013 02:27 發表
車仔細細, 唔好見怪
mini buggy 我都有呀
改大轆仲好玩
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 19-11-2013 09:31 發表

mini buggy 我都有呀
改大轆仲好玩
有得改大??

BTW, 佢前輪條狗骨好易飛出... 頭痛改唔改佢...

引用:
原帖由 faihk 於 19-11-2013 10:17 發表

有得改大??

狗骨唔係萬向?甘就要option左佢啦

引用:
原帖由 faihk 於 19-11-2013 10:17 發表

有得改大??

有得改大呀, 買set monster鈴及呔, 廣華街巷仔入面果間有~!

Expensive hobby!

22 12
發新話題