22 12
發新話題

呢輪玩遙控車~

整左架 M05 玩

附件

16-1-2014 01:58

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 faihk 於 19-11-2013 02:27 發表
車仔細細, 唔好見怪
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q72/s720x720/1460040_10151797253006365_1997544424_n.jpg
京商喎!

引用:
原帖由 siman2003 於 17-11-2013 20:01 發表
我有架古董

小時候覺得油車好貴,玩唔起。

$$$$$$$

EVO IV Q

附件

18-1-2014 04:00

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

我最近都又再羅番起D搖控野出來玩。
不過經過數年沒玩過之後....我之前所有LiPo電都死曬。
所以再玩番之後....就要買番LiPo電。
最後買了5 packs.....先玩番Buggy先。
再跟主本來想羅番N年前的一盒M05Pro
當時連同好多星星及3Raing Hop-up parts一齊買。
不過前兩天找回盒NIB M05pro, 但唔記得左D Hop-up parts放了去那里..........

引用:
原帖由 RCman 於 18-1-2014 10:17 發表
我最近都又再羅番起D搖控野出來玩。
不過經過數年沒玩過之後....我之前所有LiPo電都死曬。
所以再玩番之後....就要買番LiPo電。
最後買了5 packs.....先玩番Buggy先。
再跟主本來想羅番N年前的一盒M05Pro
當時連 ...
我無玩十幾年,而家一玩返年幾,就成10架車.....

7架行得,2架味砌...一架等返新

22 12
發新話題