發新話題

GTA V單機有咩特別野玩?

GTA V單機有咩特別野玩?

如題, 玩晒主線任務同一般支線任務之外
有咩特別野玩?

又有冇d咩隱藏任務係要自己去搵嚟做?

Thanks~~~

我都想知, 宜家好悶
最多搶下戰機周圍破壞

引用:
原帖由 ayaka 於 3-12-2013 13:03 發表
我都想知, 宜家好悶
最多搶下戰機周圍破壞
搶戰機有點難度= =
我未唔到部機係邊已經俾人打死左....

之前唔係話可以自己組織d打劫銀行既任務架咩, 點解唔見有既?

引用:
原帖由 tf141 於 3-12-2013 13:49 發表

搶戰機有點難度= =

之前唔係話可以自己組織d打劫銀行既任務架咩, 點解唔見有既?
單機唔玩online? (雖然online都未有銀行打劫...)

引用:
原帖由 tf141 於 3-12-2013 13:49 發表

搶戰機有點難度= =

搶戰機不難, 戰機個倉係軍營入口直沖過CAR PARK後
會見到一片空地, 空地左手第一個倉入面就有戰機
但一定要快, 因為軍人會趕來射你個JET引擎, 引擎中左彈會飛一陣就失靈
但搶到戰機後, 好快會感到無敵是最寂寞  
自己組織d打劫銀行既任務應該ONLINE先有

引用:
原帖由 Stig 於 3-12-2013 14:08 發表

單機唔玩online? (雖然online都未有銀行打劫...)
online好似好多要攪咁, 唔想煩住

引用:
原帖由 ayaka 於 3-12-2013 14:09 發表

但一定要快, 因為軍人會趕來射你個JET引擎, 引擎中左彈會飛一陣就失靈
但搶到戰機後, 好快會感到無敵是最寂寞: ...
要online先有...sosad
我成日係街到見到有d人可以同佢講野, 但講完又冇事發生
果d人究竟有咩用?

引用:
原帖由 ayaka 於 3-12-2013 14:09 發表

但搶到戰機後, 好快會感到無敵是最寂寞: ...
我冇中彈 , 飛左一陣都會自動熜火...

引用:
原帖由 tf141 於 3-12-2013 14:40 發表

要online先有...sosad
我成日係街到見到有d人可以同佢講野, 但講完又冇事發生
果d人究竟有咩用?
有d真係癈up架咋
我玩完100%
依家攞緊70金牌
同gtao

引用:
原帖由 於 3-12-2013 19:17 發表

我冇中彈 , 飛左一陣都會自動熜火...
有無撞到呀?
戰機好衰, 傷少少都會自動熜火

發新話題