發新話題

財迷心竅之萬般後悔:田中金屬 柯特 蟒蛇4吋

再送上近照兩張,相片質素較差請見諒

我的COLT全家褔

上面隻浮馬木grip好少見噃
靚!

引用:
原帖由 gtoray 於 10-12-2013 13:53 發表
上面隻浮馬木grip好少見噃
靚!
thank you!!
五月中在童工買的,CAW出品

全部金身wor

回覆 19# 的帖子

yes ar,蘇聯仁師兄你都有支絕版嘅GoldCup啦

哇~令人讚嘆啊,看來此槍遇到一級棒好主人了,您的這些鋼配件色澤真是美,
錯誤打磨應是原主人自行換裝時未加留意,小弟入手時拆也不敢拆,
在您手上受了妥善照顧並且升級,真是令人高興,哈哈!
您不考慮實槍握把?

Army GoldCup同你D kit比只係一舊垃圾

再比我揀,我會買支WA....當初就係貪小便宜

實槍握把最少要200美金尚未包寄包郵

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-12-2013 19:51 發表
實槍握把最少要200美金尚未包寄包郵
嘩。。。。 。。。咁我diy算了

引用:
原帖由 tango1997 於 10-12-2013 20:03 發表

嘩。。。。 。。。咁我diy算了
師兄與蘇師兄DIY的定能與實槍木把一較高下!
讓我想起一位DIY酸枝木把、純銀翻鑄小馬徽章、木把內鑲蟒蛇象牙雕刻的高手。

樓主個指型木grip線條好靚, 好有戰鬥感

引用:
原帖由 iversonM 於 10-12-2013 20:17 發表

師兄與蘇師兄DIY的定能與實槍木把一較高下!
讓我想起一位DIY酸枝木把、純銀翻鑄小馬徽章、木把內鑲蟒蛇象牙雕刻的高手。
我曾想過翻鑄徽章,不過放棄了

我還是喜歡原廠設定...玩左輪是玩情懷,實戰則免

引用:
原帖由 gtoray 於 10-12-2013 20:21 發表
樓主個指型木grip線條好靚, 好有戰鬥感
http://www.ebay.com/sch/m.html?_ ... cat=0&_from=R40
阿公請參考

他寄香港

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-12-2013 21:06 發表

http://www.ebay.com/sch/m.html?_ ... _sacat=0&_from= ...
我得一支 preformance center

你又扮個D得三支槍ge諗樣?!

發新話題