發新話題

財迷心竅之萬般後悔:田中金屬 柯特 蟒蛇4吋

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-12-2013 21:43 發表

不過是定位孔改一下位而矣....
個frame冇定位孔啊
得底一個螺絲位

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 13-12-2013 21:26 發表

小弟都想為支Tanaka Python裝這款G3的木握把,但友台某版主說tanaka Python不能裝上真鐵的握把
另外樓主這支是cap槍嗎?
小弟這支是cap槍,但我有測試過Tanaka Python的仿木握把,
可以直接安裝,但抽插槍套時會有些許晃動。

槍架底必有一個定位凸位,安裝握把只需在握把上重新鑽個孔即可

天底下沒有完全無痛

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-12-2013 10:09 發表
槍架底必有一個定位凸位,安裝握把只需在握把上重新鑽個孔即可

天底下沒有完全無痛
說得有道理,抑或是痛多痛少的差別啊!

真和tanaka的定位孔相隔4mm左右,若深3mm

引用:
原帖由 iversonM 於 12-12-2013 01:27 發表
iversonM兄,隻真品gen 3 grip好靚,我上ebay睇過好多有瑕疵的gen 3 grip都賣US$200以上

馮係python ge,就乜都鬼過人.

要贏bid,最少落250.我過吾到自己個關...太貴了

係,咁貴仲要好多都有瑕疵,真係買唔落手

Diy啦。。。舊木分分鐘好過佢條杉

引用:
原帖由 tango1997 於 7-2-2014 19:49 發表
Diy啦。。。舊木分分鐘好過佢條杉
tango師兄,小弟只係一個凡人,呢道除咗你外,我古得Derrick師兄同蘇師傅有此神功可以Diy到Python gen 3 grip

回覆 51# 的帖子

ebay上狀況好的價格很高,日本y拍更是離譜啊!可能是地區有別。

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 10-2-2014 15:45 發表

tango師兄,小弟只係一個凡人,呢道除咗你外,我古得Derrick師兄同蘇師傅有此神功可以Diy到Python gen 3 grip
得blue神同銼神先DIY到

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-3-2014 17:45 發表

得blue神同銼神先DIY到
蘇兄 。。。gen1,2,3grip。。。有乜分别???
。。thanks

嘩!好長篇喎

發新話題