69 12345
發新話題

有冇人都有留意最近烏克蘭動亂?

引用:
原帖由 tango10 於 25-2-2014 10:10 發表

你這樣懷疑我, 總得拿出點証據才對!
講下笑姐,你凹乜水喎,吾係你係到講得笑我吾講得化

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2014 13:25 發表

講下笑姐,你凹乜水喎,吾係你係到講得笑我吾講得化
小維埃, 你這樣的說法又怎說得過去?
這個是吹噓無罪, 反對有理的平台, 作為一名忠心耿耿的資深會員, 理應據理力爭, 不管人家怎麽說都要拿點証據出來,
那管是講笑都要講笑的道理! 咳....吐!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 25-2-2014 21:22 發表

小維埃, 你這樣的說法又怎說得過去?
這個是吹噓無罪, 反對有理的平台, 作為一名忠心耿耿的資深會員, 理應據理力爭, 不管人家怎麽說都要拿點証據出來,
那管是講笑都要講笑的道理! 咳....吐!
吾駛小我ge

我上幾次認真同你討論問題你又吾答...

我地問你D艱深笑話有乜道理你就話自己吹噓?!

乜你咁茅ga

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2014 21:40 發表

吾駛小我ge

我上幾次認真同你討論問題你又吾答...

我地問你D艱深笑話有乜道理你就話自己吹噓?!

乜你咁茅ga
小維埃,你這個說法就有點情況, 你說認真討論問題! 我在這個"吹水廣場"所表達的的是非常的認真! 這個方向是絶對清晰的!
還有什麽你們問的艱深笑話的道理就情況更特殊! 首告表達的人不是你, 你說你們我又怎麽知你們是一路?
再說, 人家都已經對我的意見下了結論, 我亦沒有再去回答的必要!
小維埃, 作為一名資深的會員, 你是受會的高度重視, 受會的重點裁培, 你好應該再好好自好檢討一番! 該...吐!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 25-2-2014 21:52 發表

小維埃,你這個說法就有點情況, 你說認真討論問題! 我在這個"吹水廣場"所表達的的是非常的認真! 這個方向是絶對清晰的!
還有什麽你們問的艱深笑話的道理就情況更特殊! 首告表達的人不是你, 你說你們 ...
吾知你痰多定喉嚨痕  ...不過吾明點解你一時話吹水廣場係吹噓講笑的平台,一時又話非常的認真

大家傾計討論無話邊一路,若果你認為大家同你持不同觀點叫同一路,難怪你有這種誤會...

據我理解,這是一個網上自由進出的討論區,我只可承認我係此網上平台的一個很多口水很得閒的普通注册用戶,對於你口中講及的"會"如此神秘如此看重我,深感榮幸,並希望你可公開告訴大家這個會的全稱

同呢D自稱比人閹割咗或日日覺得比人強姦緊嘅人講嘢……其實好鬼悶……嚟嚟去去都係講個D嘢同奧運單打……… …zzzz
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 25-2-2014 22:43
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 25-2-2014 22:43

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2014 22:21 發表

吾知你痰多定喉嚨痕  ...不過吾明點解你一時話吹水廣場係吹噓講笑的平台,一時又話非常的認真

大家傾計討論無話邊一路,若果你認為大家同你持不同觀點叫同一路,難怪你有這種誤會...

據我理解,這是一 ...
真又好假又好
你當佢派假膠啦
認真你便書鳥~

大家吾好講粗口同話佢la,否則我又被指係邪惡一路了

觀點ge野反正誰也說服不了誰...講下邏輯相互探討下便是了.

忽然做左乜野會員真係幾無癮

都係等我明天貼番D DIY更新la

69 12345
發新話題