發新話題

GAME前痴呆綜合症候群

引用:
原帖由 tango1997 於 19-3-2014 23:49 發表

www.wargamehk.com呀

引用:
原帖由 051039 於 19-3-2014 23:52 發表

www.wargamehk.com
等阿公搞啦

引用:
原帖由 gtoray 於 19-3-2014 19:02 發表

唔知加響邊
咁上吓 ...但我唔識搞

附件

20-3-2014 00:04

引用:
原帖由 tango1997 於 20-3-2014 00:04 發表

咁上吓 ...但我唔識搞
係咪好似有字好睇d?
搞緊高清版了

集蘇師傅同探戈兄之大成
字太多會失去神秘立體感

簡潔設計卻大有內涵
正所謂入得廚房, 出得廳堂

色系如何?
個邊其實都係黑色, 專登校淡D比大家知係包邊的

引用:
原帖由 gtoray 於 20-3-2014 03:11 發表
集蘇師傅同探戈兄之大成
字太多會失去神秘立體感

簡潔設計卻大有內涵

色系如何?

http://www.wargamehk.com/cgf/attachments/ ...
Good 呀!

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

呢個patch 好大機會成為新既forum logo

正呀

等等...

跟番平面方向
Choice:
1.加上HK
2..forum置中

附件

20140318_85dfa665cbbed634acc63urR7KQ9tdGu - 複製.png (24.19 KB)

20-3-2014 07:25

20140318_85dfa665cbbed634acc63urR7KQ9tdGu - 複製.png

引用:
原帖由 gtoray 於 20-3-2014 03:11 發表
集蘇師傅同探戈兄之大成
字太多會失去神秘立體感

簡潔設計卻大有內涵

色系如何?

http://www.wargamehk.com/cgf/attachments/ ...
真的很好很好很正呀

引用:
集蘇師傅同探戈兄之大成
字太多會失去神秘立體感

簡潔設計卻大有內涵

色系如何?

排英文字令到方形更立体

大多字又…好似多咗DD喎……

其實無字最好,如果要加,就左邊Civilian,右上Gunner,右下Forum,跟番六角形的特性.

其實阿公最後貼嗰個岩岩好。。。。你知我知cgf 係乜。。。但要新朋友知或印象深刻。。。有字最好

引用:
原帖由 tango1997 於 20-3-2014 09:18 發表
其實阿公最後貼嗰個岩岩好。。。。你知我知cgf 係乜。。。但要新朋友知或印象深刻。。。有字最好
Forum logo同呢個有d唔同的
個 patch就都係靚緊要,圍內先會要既je
所以先用force代替forum
8年polo,刀同筆都係用force的啊

發新話題