發新話題

[others] Aps cam870

引用:
原帖由 JBL 於 1-5-2014 00:29 發表
聽日去入手真品雷明登木製尾托連前手托,唔洗再用原裝核凸木件.......
恭喜有新托

引用:
原帖由 tango1997 於 1-5-2014 00:13 發表

阿公原來係870迷
唔算啦, 男人梗要有支shotgun旁身

引用:
原帖由 JBL 於 1-5-2014 00:29 發表
聽日去入手真品雷明登木製尾托連前手托,唔洗再用原裝核凸木件.......
期待睇相~

個殼拉得多。。。飛落地。。。一岩一怱。。。遲早入唔返去。。。買定幾件做後備

引用:
原帖由 gtoray 於 1-5-2014 00:41 發表

唔算啦, 男人梗要有支shotgun旁身
真嗰枝後坐力。。。打OO。。。一試難忘

引用:
原帖由 JBL 於 1-5-2014 01:08 發表

好耐之前打咗11飛,之後駁頭痛到咩唔到袋...
我好彩D。。。打咁耐刀未痛過。。。個位攞得岩其實乜事刀無

引用:
原帖由 JBL 於 1-5-2014 01:08 發表

好耐之前打咗11飛,之後駁頭痛到咩唔到袋...
我試過一次打咗60飛,結果中途要換多枝槍,因為熱到'痴'彈殻,膊頭都幾happy!

引用:
原帖由 tango1997 於 1-5-2014 00:45 發表
個殼拉得多。。。飛落地。。。一岩一怱。。。遲早入唔返去。。。買定幾件做後備
個殼金屬位真係幾淋,我第一下飛完落地已經崩咗忽
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2014 16:41 發表
換咗珍品木托之後嘅Old school樣.......

https://scontent-b-hkg.xx. ...
靚仔。。。。等禾研究吓個煲。。。個退彈勾位先

回覆 86# 的帖子

好靚仔喎!

成枝醒晒!  

發新話題