發新話題

[others] 玩AK識玩一定玩咩廠?

引用:
原帖由 gainax 於 1-4-2014 09:43 發表
我們走全行程ROF&氣化唔及其它兩支正常的,改番短行程相信會正常番,
GBB黎講小弟最信得過KSZ,不過AK始終豬hk有LZT外殼支持,只係Ak74隻匣個樣唔掂
KSZ又得一款變得失色左,但原廠鋼火控&價錢較平對於冇咁著重外殼既師 ...
我有SRC

回覆 12# 的帖子

十分同意…GHK起手價真係太肉赤…
Vfc ump都未叫衰…
我之前支416c打一次整一次…
周不時右要買新件去換…

引用:
原帖由 harrypoi 於 1-4-2014 17:58 發表
起手價係貴些少
但如果要替WE換番 GHK原裝已係鋼制既準星座、鋼gas block、 鋼前準星及少量原裝已係鋼制既火控件,
淨係呢堆加埋本身槍價, 埋單一定貴過買支GHK...

KSC 難度就更高,好多野想換都冇得換...

引用:
原帖由 harrypoi 於 1-4-2014 17:58 發表
Vfc ump都未叫衰…
我之前支416c打一次整一次…
周不時右要買新件去換…
3K入場好似係貴了一點,
不過貴買平用。
比支2K入場費你?....但係最後可能貼多幾K都未得

引用:
原帖由 loveless 於 1-4-2014 11:08 發表

我有SRC
錦笠兄對此評價如何

不如儲夠彈藥先買,包你唔會後悔

引用:
原帖由 051039 於 1-4-2014 20:48 發表

錦笠兄對此評價如何
條bolt係眾多AK中最靚聲的

回覆 16# 的帖子

唔知好唔好玩呢

回覆 18# 的帖子

咁右係…應該都係貴買平用…

gbb既當然ghk啦

引用:
原帖由 loveless 於 1-4-2014 23:21 發表

錦係咪全行程嫁

回覆 26# 的帖子

其實行全程同唔係全程有咩分別?

引用:
原帖由 loveless 於 1-4-2014 23:21 發表

好似唔見有人出開箱文, 快d出post啦, 我都想知有幾靚聲...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 harrypoi 於 3-4-2014 10:11 發表
其實行全程同唔係全程有咩分別?
像真嘛,
我們的AK為了全行程放棄了氣化及射速...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

SRC 好似係早期 GHK (DBOY 身) 之後出既(唔知有冇記錯) 跟住就新系統GHK, 再WE, 再 KWA...
但SRC 好似賣過短期, 之後出面冇晒影... 支野表現如果好小人提
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題