發新話題

西裝一問

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-4-2014 19:05 發表

吾X係嘩!我當佢壽衣咁吾捨得著
你件壽衣唔係俄仔軍服咩~

引用:
原帖由 xyzchan 於 22-4-2014 19:10 發表

你件壽衣唔係俄仔軍服咩~
我定位係一個神秘的KGB,身為一個神秘的KGB,壽衣係要著老西的
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-4-2014 19:05 發表

吾X係嘩!我當佢壽衣咁吾捨得著
唔岩整場西裝CQB短火&手槍囉

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-4-2014 19:15 發表

我定位係一個神秘的KGB,身為一個神秘的KGB,壽衣係要著老西的
咁應該生前先著老西喎~

引用:
原帖由 tango1997 於 22-4-2014 19:26 發表

唔岩整場西裝CQB短火&手槍囉
我同班teammate睇完<white house down>之後有諗過,最後我怕整爛件西裝同爆呔肴底冇著到~

回覆 35# 的帖子

09年試過一次著老西打GAME,拎M11同G17 中腳好痛,不過師兄搞,我都有興趣

引用:
原帖由 xyzchan 於 22-4-2014 19:27 發表

咁應該生前先著老西喎~
生前係扮潮童搞滲透ma
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

之前既資料 去泰國買..

引用:
原帖由 xyzchan 於 22-4-2014 19:30 發表

我同班teammate睇完之後有諗過,最後我怕整爛件西裝同爆呔肴底冇著到~
好似陳展鵬喺“叛徒"咁,著件針織西裝擒高擒低都唔怕。

引用:
原帖由 reniless 於 22-4-2014 09:14 PM 發表

好似陳展鵬喺“叛徒"咁,著件針織西裝擒高擒低都唔怕。
西裝有好多種 有D專係著黎開工既

marks and spencer 都有哦

編輯。

睇黎R兄承受老虎好大壓力

Getting fat! can't help!

引用:
原帖由 loveless 於 22-4-2014 16:55 發表

冇單一答案的.
有部份人不論肥瘦, 著平又好貴又好既西裝都好睇
而有部份人真係要靠A. 設計師 或 B. 裁縫既功力至會好睇.
所以A、B同C 對某牌子或裁縫讚不絕口, 並不代表適合D、E或F.

襯衫我會訂造, 西裝未 ...
幾日前參觀了playlord,店員親切,倒是給旁邊的西裝友藐了一眼。
幾日前家庭聚會,飯店附近剛巧有這家店。店的櫥窗裝飾很給引囡囡,有花花有馬馬看得囡囡歡欣雀躍。我跟老虎囡囡仨人借櫥窗作佈景拍照玩樂。之後也進店觀賞,在店裡面我們仨人很守規矩,沒騷擾他人情況下就給人藐視。

發新話題