28 12
發新話題

在日本買cap 槍/model gun 可以帶回香港嗎?

引用:
原帖由 m11.man 於 15-5-2014 03:59 發表
唔該阿公解答,不過日本買玩具要比稅Wo,點解唔係香港既槍鋪訂?我之前問過西京可以
西京/名搶/充工都可以.
但一來貴,二來慢,三來得D大路款式.
去日本可以買到D中古/特別款/平價野.

引用:
原帖由 mk23 於 15-5-2014 12:06 發表

西京/名搶/充工都可以.
但一來貴,二來慢,三來得D大路款式.
去日本可以買到D中古/特別款/平價野.
係日本,係有特別款,不過價錢同樣好特別

附件

15-5-2014 12:16

引用:
原帖由 RCman 於 15-5-2014 12:13 發表

係日本,係有特別款,不過價錢同樣好特別
個價真係見到都即刻掉頭走算數
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 15-5-2014 12:16 發表

個價真係見到都即刻掉頭走算數
要特別,都以付出特別價錢麻

千金難買傷心頭好.
有時唔計得噤多 .

引用:
原帖由 mk23 於 15-5-2014 12:23 發表
千金難買傷心頭好.
有時唔計得噤多 .
75000yen,當係近期換算都要HK$5700
一支真鐵M9A1都只係賣US$699
真係玩具貴過堅野

玩你唔係小學雞,仲那D"玩具貴過堅野"的道理出來...
講玩具貴過堅野.六研 D1911, Hobbyfix d 1911, M4A1咪更加唔洗講.

引用:
原帖由 mk23 於 15-5-2014 14:35 發表
玩你唔係小學雞,仲那D"玩具貴過堅野"的道理出來...
講玩具貴過堅野.六研 D1911, Hobbyfix d 1911, M4A1咪更加唔洗講.
所以我無錢玩,係唔會買的

search下:
六研 真鍮
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%85%AD%E7%A0%94
http://yonyon.dum.jp/collection/auto/6ken_2/

蟲前,友一個神人,D槍好堅,D價好甘
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 24# 的帖子

幾錢?

引用:
原帖由 m11.man 於 15-5-2014 19:23 發表
幾錢?
先G一張全票只能買廿零支左右

《河湟有感》司空圖

萬五OK呀

28 12
發新話題