發新話題

[GHK] 踢的稿AK專用........一件都不能少........

引用:
原帖由 RCman 於 12-5-2014 23:54 發表

總係覺得一行骨係個圓頂上面好唔係好match甘
我UP下咋,有骨ge野我吾多識
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-5-2014 11:22 發表

我UP下咋,有骨ge野我吾多識
蘇兄你點會唔識,俄佬野你最熟

引用:
原帖由 RCman 於 13-5-2014 10:18 發表

係,只係換左lower骨頭,就已經明顯減磅,
原因係H牌條下身骨好長又重,再加下骨有四件鋼製U形mount及4粒鋼螺絲......可想而知?
回主題.....就係呢條骨啦....係兔兔買的
而依興趣的面書都話有....不 ...
其實mid-west長骨都好重
但都已經鋼管左 加多少少當舉重
喱條骨好靚

Tac AK

引用:
原帖由 RCman 於 13-5-2014 12:24 發表

蘇兄你點會唔識,俄佬野你最熟
說句老實...將心比心...

解體後的東西真係無玩過

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 hawk2914 於 13-5-2014 23:55 發表
見 ching們貼得咁高興,等細佬又貼吓自已啲普通嘢先!各Ching見笑啦!
芝士hand grip好似好毒下

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 hawk2914 於 13-5-2014 23:55 發表
見 ching們貼得咁高興,等細佬又貼吓自已啲普通嘢先!各Ching見笑啦!
請問師兄bolt handle粒的係邊有得買?

回覆 36# 的帖子

回覆 37# 的帖子

引用:
原帖由 hawk2914 於 14-5-2014 00:06 發表
兔仔店有售
thx師兄
果然要搵日去行番轉

回覆 38# 的帖子

引用:
嘩師兄..夜麻麻..搞D咁毒o架..嘢...

引用:
原帖由 hawk2914 於 14-5-2014 00:06 發表
兔仔店有售
我都好喜歡行兔仔店,好多時有D精品人無佢有

我係澳洲睇住成日心思思,因為尼邊無得打無得賣

回覆 34# 的帖子

真是引死人……

發新話題