發新話題

[Marui] 馬記都出GBB M4.....

引用:
原帖由 Dave 於 15-5-2014 11:36 發表

比較在意佢個匣幾重,ksc 性能係好,但d 夾成700 定 800 克一隻真是性能再好都難落場。

如果marui 同樣呢個匣重... 可以無視...
我同樣好在意匣的重量,KXC 的真係叫人敬而遠之

價錢, 用料, 彷珍設計, 後援, PARTS... 有咩可以特別好過其他產品先有得同人玩 !!

至於彈匣氣化, 易唔易漏氣,  VALVE 等等依家都唔差, 有冇特別優勢?!
你的日子如何,你的力量也必如何

佢無影火控構造,不過睇到條bolt&防塵蓋,係類似我們/KSZ個樣
估到馬記既構造都唔會有咩像真構造, 不過槍身睇落唔錯肯定有colt花,呢點會完勝KSZ,
氣化就未必贏到KSZ了, 未投入GBB M4可以等埋馬記

引用:
原帖由 怒人甲 於 15-5-2014 12:05 發表
價錢, 用料, 彷珍設計, 後援, PARTS... 有咩可以特別好過其他產品先有得同人玩 !!

至於彈匣氣化, 易唔易漏氣,  VALVE 等等依家都唔差, 有冇特別優勢?!
我想馬記M4都係想做實戰派,最緊要唔洗回執落到場。
如果做到呢點,就算仿真度未夠對手,都會有人買黎落場。
後援一向都好過KXC, 所以改件,原裝parts都唔係問題。

134A 後座不錯,應該同KSC 差不多
氣化應該問題不大,30-40rd 唔算多
但條外管結構好怪,好似以前馬記d aeg 咁,唔知d 數會係點

馬記一向仿真度一般, 都係睇定d先啦
不過佢地肯開發GBBR係一件好事
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

如果果設計只用到134a就...
始終134a比較貴
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 15-5-2014 12:14 發表
相信都係落場派,還送你"ASGK"字樣

引用:
原帖由 2slow 於 15-5-2014 12:14 發表
係屈服於呢個大時勢姐...

引用:
原帖由 怒人甲 於 15-5-2014 12:18 發表

係屈服於呢個大時勢姐...
其實GBBr 係近兩三年,台灣的影響力真係好大。

引用:
原帖由 RCman 於 15-5-2014 12:19 發表

其實GBBr 係近兩三年,台灣的影響力真係好大。
都係, 但 GBBR 最初都係 WA 帶頭改變先既...

睇條片佢試連射尾段好似有d腳軟喎

會唔會用真數呢

係咪話七月再有展出定出啦?睇片同聽blowback好似幾正播!!!!仲未決定買唔買ghk好!睇嚟都係等埋你同埋支短shot gun

引用:
原帖由 怒人甲 於 15-5-2014 12:23 發表

都係, 但 GBBR 最初都係 WA 帶頭改變先既...
係,不過現你想買到一支WA出的M4 GBBr都幾難

發新話題