發新話題

[VFC] HK 416選擇

回覆 30# 的帖子

關兄真是對KXC好有情意結
其實V3 飛機咀短過GP飛機都好fit aeg 膠既hopup. 不過彈道就似乎5.1優勝D.

等,
等VFC 2036版 再冇病痛

等,
等marui 出GBB HK 416

等!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

WE啦 有錢你可以買VFC 如果要making可以去買(20$個)
不過我把WE買果時都齊making

引用:
原帖由 hotbox 於 3-7-2014 14:16 發表
WE啦 有錢你可以買VFC 如果要making可以去買(20$個)
不過我把WE買果時都齊making
請問師兄你WE加Marking
這個紅圈位置在沒在做到marking呢?

附件

3-7-2014 14:37

引用:
原帖由 RCman 於 3-7-2014 02:37 PM 發表

請問師兄你WE加Marking
這個紅圈位置在沒在做到marking呢?
依個marking當然要啦,點會唔做既?

回覆 34# 的帖子

賓尼係做吾到呢個位……我係QxF 做,貴D不過值得……

引用:
原帖由 poloyau 於 3-7-2014 03:02 PM 發表
聽聞有人投訴話某某做得唔靚,同做錯哂位。
我聽返黎咋

引用:
原帖由 poloyau 於 3-7-2014 15:02 發表
所以我至會問

回覆 37# 的帖子

親眼見過,成個marking 縮左3分1, 側埋一邊……佢夠胆收錢……但是我個friend又收左货…

我冇VFC 416, 但幫朋友執過, 內外像真, 造工好, 價錢雖然比WE 貴小小, 但匣, 件都算平, 依家2014 版內件仲用鋼, 所以一定VFC !
你的日子如何,你的力量也必如何

有相有真相……出自賓尼……

附件

3-7-2014 15:43

哈哈,笑左。mark成咁,無marking好過....

回覆 42# 的帖子

我個Friend 直情收左床下底,吾敢見人……機乎有左mark後抑鬱

引用:
原帖由 poloyau 於 3-7-2014 15:51 發表
我個Friend 直情收左床下底,吾敢見人……機乎有左mark後抑鬱
可以試下用 火酒/ BLUE水試下, 清走佢...
你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 44# 的帖子

好,我叫佢試下……多謝指教……

發新話題