26 12
發新話題

Red Dot

如果幾舊水買到個頂到GBB既又正wo~

上"射手"個網已見到
呢個價錢比起買D冇保證嘅大陸鏡好好多喎

早個排我都買左枝Vector optics ge mini red dot
雖然都係大陸做 但係好好ZERO
放係枝gbb到都hold得好好
另外值得一提既就係佢Parallax Corrected做得十分唔錯

附件

22-8-2014 12:40

引用:
原帖由 里安 於 21-8-2014 23:31 發表
http://www.scvector.com/Productshow/items/SCFF07.html

我對呢支有興趣
OK喎  夠細支, EYE RELIEF又長

引用:
原帖由 ayaka 於 22-8-2014 14:03 發表

但我submit之後又無講幾錢,又無話點找數

好奇怪

引用:
原帖由 kennard 於 22-8-2014 12:40 發表
早個排我都買左枝Vector optics ge mini red dot
雖然都係大陸做 但係好好ZERO
放係枝gbb到都hold得好好
另外值得一提既就係佢Parallax Corrected做得十分唔錯
師兄,想請教下parallax corrected 其實係唔是對蕉? 谷哥咗D 資料都唔係好明……謝謝……

引用:
原帖由 ayaka 於 22-8-2014 14:03 發表

350 usd

Just reply my email

引用:
原帖由 里安 於 23-8-2014 22:36 發表

350 usd

Just reply my email
有d貴喎
又唔識佢
等舖頭入貨睇實物先考慮啦

引用:
原帖由 gtoray 於 23-8-2014 22:41 發表

有d貴喎
又唔識佢
等舖頭入貨睇實物先考慮啦
Yes
So forget it

我有啲興喎...... 34mm mount 嘅 FFP 咁嘅價錢好吸引

26 12
發新話題