發新話題

M4全面開幕日 - 給各位朋友的邀請信

條lane好靚喎!

有燈咁堅???
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

直頭玩具槍靶道。。。真槍靶場feel。。。綜援刀消費得起既價錢。。。會所咁既格局啦

我們的三十米靶道

歡迎各位賞面光臨我們的開幕日,盡情體驗試玩

建議纸靶可set高低

有性趣,請問是否自帶槍去玩,定會場提供的?thanks
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

條 range 多張櫈就可以磨爛𥱊 la! ;-b

幾靚wor!!!

要帶望遠鏡觀靶了

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

正呀~

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-9-2014 11:10 發表
要帶望遠鏡觀靶了
可能有提供呢

引用:
原帖由 OWL 於 10-9-2014 05:30 發表
建議纸靶可set高低
多謝建議!!
關於個標靶隨住日後有唔同需要,亦會有相應既更新
你可以睇成開幕日所展示既係M4 Shooting Range MK1
日後會有更多變化
引用:
原帖由 Dave 於 10-9-2014 10:28 發表
有性趣,請問是否自帶槍去玩,定會場提供的?thanks
謝謝支持!!
為左等大家體驗一下我地精心設計既靶道,我地會係開幕日當天提供精準裝備,比大家有一個最佳的享受!

禾想要新奇,刺激同好玩ge野

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gtoray 於 10-9-2014 15:11 發表

可能有提供呢
除左哈勃望遠鏡,仲有佢

廁所的?

《河湟有感》司空圖

發新話題