發新話題

M4全面開幕日 - 給各位朋友的邀請信

好可惜今日無時間.....

引用:
原帖由 051039 於 14-9-2014 15:06 發表

有鋁
留番一條鋁通比你

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

個場比想像中更正

以後又多個新浦點了

30M好好玩

我D槍可能全部過吾到三十米的考驗

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-9-2014 20:44 發表
我D槍可能全部過吾到三十米的考驗
係呀∼ 闇公豬囉∼ 交比叔叔, 等叔叔幫你處理左佢吧∼

引用:
原帖由 faihk 於 14-9-2014 20:51 發表

係呀∼ 闇公豬囉∼ 交比叔叔, 等叔叔幫你處理左佢吧∼
睬你有味

《河湟有感》司空圖

D靶道真係好正.....

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

今日有幸獲場主邀請試玩
真係覺得比錢玩靶道係值得

引用:
原帖由 gtoray 於 14-9-2014 23:04 發表
今日有幸獲場主邀請試玩
真係覺得比錢玩靶道係值得
小弟都等左好耐了。。。。
最好搞埋類似ISSF,APS,PPC...等射靶活動。。。
HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

不如搞比賽啦

《河湟有感》司空圖

CGF盃?。。。。

現場睇倒真係超震撼囉

附件

2014-09-15 10.21.24.jpg (66.64 KB)

15-9-2014 10:25

2014-09-15 10.21.24.jpg

2014-09-15 08.39.22.jpg (66.69 KB)

15-9-2014 10:25

2014-09-15 08.39.22.jpg

如果1 奶精準射擊10 發ctc.. 2 奶玩m249 一雞8000 掃親奶 1...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 15-9-2014 10:48 發表
如果1 奶精準射擊10 發ctc.. 2 奶玩m249 一雞8000 掃親奶 1...
我睇唯有揀個無咁迫人既閒日下午去試囉

發新話題