發新話題

M4全面開幕日 - 給各位朋友的邀請信

引用:
原帖由 tango1997 於 15-9-2014 10:55 發表

我睇唯有揀個無咁迫人既閒日下午去試囉
前2 日攪團去m4 我冇去,因為想等可以拎c 火時先去

單發精射 249
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tango1997 於 15-9-2014 10:11 發表
CGF盃?。。。。
梗係紅狼或EA盃啦
可以sponsor獎品嘛

攪旺個場好唔錯

相信好多人對精盡射擊都有興趣,冇興趣射都有興趣知結果
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tango1997 於 15-9-2014 10:11 發表
CGF盃?。。。。
吹水集中營盃

附件

15-9-2014 11:23

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 15-9-2014 10:25 發表
現場睇倒真係超震撼囉
驟眼看好似有4部 lift, 又有D似過机場探金門。

無風,全條靶道有冷氣,可以卧射,坐係到射,企係到射

可以自己換靶紙,有得熄燈,有得叫人,5m,10m,15m,20m,25m,30m任set

即係試彈道都得,較槍整槍有workshop

缺點:係差一個大波妹去餵人客食提子

附件

15-9-2014 11:36

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

正!!同我諗嘅一樣!!!不過未知收費如何呢??

我俾50蚊入左會,但無吾記得職員講乜了

《河湟有感》司空圖

最想去 diy  room...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-9-2014 12:30 發表
我俾50蚊入左會,但無吾記得職員講乜了
白金會員張卡好靚
而且有回贈, 超著數!

引用:
原帖由 kirk123 於 15-9-2014 12:52 發表
最想去 diy  room...
我也是

想問下靶道點BOOK法?

30M位置仲有鏡頭影住個靶,睇到中吾中,構思好好 唔洗下下用望逗遠鏡。。。不過如果支鏡頭再清D或再zoom得近D會再好D。。遲D有冇沙包墊槍呢。。。。?有就更好!

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

職員即刻除對襪入D BB彈比你做沙包……

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 gtoray 於 15-9-2014 13:00 發表

白金會員張卡好靚
而且有回贈, 超著數!
我一個新手就無做白金卡了,又無狙又少做手作,最多去休息室同人吹下水

原來一支G17開槍有八十分貝,昨天見一堆用去10m靶道射,後面30m靶道又打GBB,D聲都幾有靶場feel

子彈到靶係聽得出時差,中靶聲同脱靶聲,我好彩眼蒙耳未聾

《河湟有感》司空圖

發新話題