23 12
發新話題

NIGHTHAWK CUSTOM GRP (Limited Steel version)

NIGHTHAWK CUSTOM GRP (Limited Steel version)

NIGHTHAWK CUSTOM GRP Recon (Limited Steel version)

精緻的鋼琴黑木盒上印有Nighthawk的標誌

開箱!附有六各匙,用於CO2彈匣.出世紙.

鋼之誘惑,乾淨俐落的marking!sexy!重!比鋁身重多了。有1.2kg。色澤,有總鋁身無法比較的感覺。

Surefire X300U ,直上無誤

CO2加上鋼滑架,氣槍來講,後座力非常震撼!感覺,聲音比其他鋁架氣槍動聽好多!睇黎,我唔會再砌鋁架的1911了.

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 相片分享 14-12-2014 23:14
  • gtoray 金錢 +15 相片分享 14-12-2014 23:14

真係好正!Congrats!
我想問下,用CO2會唔會火力過大呀?

引用:
原帖由 ChefKira 於 14-12-2014 22:56 發表
真係好正!Congrats!
我想問下,用CO2會唔會火力過大呀?
以前都以為打CO2一定過火,但近來改好枝MP5得1.4蕉, 只要識改係絕對無關係
枝夜鷹係INO出品?

堅靚仔!
但co2匣咪整到下身肥曬?

回覆 2# 的帖子

用0.28gbb 彈,只有1.3J左右。啲力用左黎blowback好正架

回覆 4# 的帖子

唔用CO2,用原裝marui gas匣,會打到幾下,變左1J力。不過blowback弱左好多,唔好玩的。

引用:
原帖由 kimberCDP 於 14-12-2014 23:08 發表

以前都以為打CO2一定過火,但近來改好枝MP5得1.4蕉, 只要識改係絕對無關係
枝夜鷹係INO出品?
知道左實後悔
kwc

唔,如果你摸過INO的鋼1911上手,話唔定你會鍾意呢支多啲呢。靚就得啦。=D

引用:
原帖由 goodsmile 於 14-12-2014 23:32 發表

知道左實後悔
kwc
係,後悔太遲先知co2原來好好玩

恭喜師兄
幾天前都落去試過呢把野, co2可打1.5匣左右, 仲lock到slide.
之後再試green gas匣都打到, 但blowback力好弱
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 goodsmile 於 14-12-2014 23:32 發表

知道左實後悔
kwc
呢把唔知係咪之前果支
呢支night hawk並不是全steel, barrel好似係銅的
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gtoray 於 14-12-2014 23:15 發表
堅靚仔!
但co2匣咪整到下身肥曬?
下身好似無肥到, 只係薄左
個co2匣位落個magwell可以遮蓋到的

樓主不如試下top gas 匣打紅氣,可能效果都ok ^^
你的日子如何,你的力量也必如何

我知點解話係KWC代工了。這支全鋼版唔係KWC代工的。
紅wolf有其他便宜一點的版本,只係做個淺雷射白字個把先係KWC。呢把應該係做鋼KIMBER果啲人做的。不同的層次呢。全球限量200支。

NICE!

23 12
發新話題