發新話題

[VFC] 長沙灣槍地獄 vfc avalon mp5a3 減價!

引用:
原帖由 watergap69 於 6-1-2015 21:04 發表
各位師兄,想請問原價係幾錢呀。
小道消息是否有新板出呀……?
3400-3500 左右

回覆 16# 的帖子

謝。咁2980積係平500

引用:
原帖由 watergap69 於 2015-1-6 21:00 發表
師兄,請問“等”的意思是……?

附件

6-1-2015 22:28

UNDER DEVELOPING

回覆 18# 的帖子

新東西

無人知佢會幾時先出改良版,所以買唔買都係自已衡量,我已經買左支a3 同pdw, 所以慢慢等睇佢玩啲乜花臣

UNDER DEVELOPING

回覆 20# 的帖子

Yes 蛇
蛇,那想請問可能將會改良了D咩呢?
現在支A3都幾好加囉喎,咁同現在的分別會在那呢?
Thank you 蛇

引用:
原帖由 watergap69 於 7-1-2015 10:32 發表
Yes 蛇
蛇,那想請問可能將會改良了D咩呢?
現在支A3都幾好加囉喎,咁同現在的分別會在那呢?
Thank you 蛇
其實最要改良.....就係隻匣,隻匣個設計有問題,好易漏氣......

引用:
原帖由 RCman 於 7-1-2015 14:03 發表

其實最要改良.....就係隻匣,隻匣個設計有問題,好易漏氣......
RCman兄, 點樣可以防漏氣?

引用:
原帖由 B20_hk 於 7-1-2015 14:04 發表

RCman兄, 點樣可以防漏氣?
我都只係換曬改良版加厚底膠,但用耐左都一樣會漏氣
除了漏氣問題,如果能夠輕量化隻匣就更好,
所以我好想VXC 重新設計過隻匣

師兄,想問問A版係唔係同Navy 版唔同價位架?
有咩分別?
Thx

a版其實是升級版 n版喺海軍版

你去一部電影你就明白了好像叫海豹突擊隊之類你自已去穩下啦!n版下身喺sef 經典一地

哦,明白了thx ching
好吸引!!

N版下身依然係子彈,不過s/n number出返黎唔再係白字6mm,同匣井有w.Germany marking
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

回覆 29# 的帖子

師兄咁請問A板又有甚麼改變呢

發新話題