發新話題

[VFC] 長沙灣槍地獄 vfc avalon mp5a3 減價!

其實想知可以直接去佢地fb留言問佢地,雖然都隔一排先覆…

UNDER DEVELOPING

題外話:枝 avalon 本身送 co2 同 top gas 匣各一,有無岩岩買左既師兄有興趣交換?小弟想換多個 co2 匣返黎。

引用:
原帖由 solomonster1013 於 10-1-2015 07:52 AM 發表
題外話:枝 avalon 本身送 co2 同 top gas 匣各一,有無岩岩買左既師兄有興趣交換?小弟想換多個 co2 匣返黎。
我岩岩想放左隻co2買返隻gas匣

買左支mp5k co2 ungrade type , 如果想打返top gas
需唔需換任何野?
事關打完一匣top gas,隻匣出氣位就漏氣

引用:
原帖由 lekch 於 10-1-2015 11:42 發表
買左支mp5k co2 ungrade type , 如果想打返top gas
需唔需換任何野?
事關打完一匣top gas,隻匣出氣位就漏氣
係隻匣問題

引用:
原帖由 RCman 於 10-1-2015 12:07 發表

係隻匣問題
其實有冇話co2匣定gas匣 邊隻冇甘易漏氣
我睇過F22師兄講漏氣維修
但隻匣design好似唔同左, 條pin位係起上方而唔係匣底
就算拆左條pin,個內膽都出唔到黎,完全冇得整

引用:
原帖由 rYaN 於 10-1-2015 09:20 發表

我岩岩想放左隻co2買返隻gas匣
無計,試完 CO2 真係會返唔到轉頭…

RSOV special offer : VFC MP5 handgurad with light $450

引用:
原帖由 B20_hk 於 12-1-2015 13:13 發表
RSOV special offer : VFC MP5 handgurad with light $450
上個星期買槍後已仆到去入貨,MP5 半個靈魂即刻返曬黎!

關於個 bolt 有野想請教:請問 avalon 版仲洗唔洗加組 bolt guide?如果要加請問係落一邊定落曬兩邊?

引用:
原帖由 solomonster1013 於 12-1-2015 13:24 發表

上個星期買槍後已仆到去入貨,MP5 半個靈魂即刻返曬黎!
我也是上個星期買槍

回覆 38# 的帖子

師兄,請問RSOV積係邊一間呀。
係黃光定白光,謝謝。

引用:
原帖由 watergap69 於 12-1-2015 14:33 發表
師兄,請問RSOV積係邊一間呀。
係黃光定白光,謝謝。
你直接係後面加 .com 就得,因為唔知可唔可以係度 post 出黎

另外枝燈係白光

引用:
原帖由 solomonster1013 於 12-1-2015 15:33 發表

你直接係後面加 .com 就得,因為唔知可唔可以係度 post 出黎

另外枝燈係白光
匣同low mount都好像無貨

回覆 43# 的帖子

多謝師兄

發新話題