發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

引用:
原帖由 Dave 於 5-2-2015 13:40 發表

你已收到通知:

你已經被禁言 ( 999 日 )
原因:吹呀?

睇到呢個理由笑左

引用:
原帖由 Dave 於 5-2-2015 13:40 發表

你已收到通知:

你已經被禁言 ( 999 日 )
原因:吹呀?

你誹謗我,我出律師信告你
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 2# 的帖子

果邊風頭火勢點問呀-_-
轉頭連我都告埋咪死

回覆 3# 的帖子

我見佢FB好似話出左啦唔係咩?

回覆 8# 的帖子回覆 9# 的帖子

我都唔知咩事-_-"
再上去睇已經比人移左過吹水區~.~"""

回覆 10# 的帖子

因為我見吹水區係講Wargame以外o既野
我先去返一般討論度問咋
Sorry

睇返晒各位C兄D回覆
請問點解各位好似對豬香港感覺好差咁-_-?(依件事之前)
乜佢D野好差ga咩?(我未用/持有過)
但我個FD話佢係GBB最好ga bo

其實點敢告,自己都身有屎, ak 系列唔用1j飛機會出咩事大家心知肚明, 當民事告,人地賠唔起自己律師都蝕埋,而家講緊7日有壞更換都做唔到,仲未計商品說明條例,隔個海黎告真係一百幾千萬咩, 而家仲要係佢代理有問題,到時攪大左好似un咁比人抄家真係多多花生都唔夠

引用:
原帖由 fai84 於 5-2-2015 14:23 發表
其實點敢告,自己都身有屎, ak 系列唔用1j飛機會出咩事大家心知肚明, 當民事告,人地賠唔起自己律師都蝕埋,而家講緊7日有壞更換都做唔到,仲未計商品說明條例,隔個海黎告真係一百幾千萬咩, 而家仲要係佢代理有問題,到時 ...
其實自從佢話到告,我都對佢失左信心。
佢好似坐井觀天........

引用:
原帖由 F_Fillet 於 5-2-2015 14:26 發表

以前就係
但做大左之後d生意手法就劣化
e.g.之前有批ak, 外管陽痿向下斜, 比人X極都咋死唔理當無事
斜管呢單又係一個好例子

引用:
原帖由 Zero_ 於 5-2-2015 14:09 發表
因為我見吹水區係講Wargame以外o既野
我先去返一般討論度問咋
Sorry
無問題 唔洗緊張我普通會員仔一個

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 24# 的帖子

咁離譜!?
咁最後點?
都係當無事發生過???