發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

我覺得雙方各有道理亦有不對之處。但討厭痛打落水師兄。

同埋扯上政治令事情複雜。

我都吾知第日開箱或有問題應該點出POST
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-2-2015 14:46 發表

開箱文只準贊,不能說不

回覆 30# 的帖子

之前發展得太平坦JE...
一遇事D PR咪死晒...撞岩除左間廠之外, 個代理D PR又係死既...
咁咪搞左今壇野出黎LOR~

而相對上, 我又覺得佢係台灣廠既水平, 造工, 性能入面...
佢又算係有D可以比佢坐井觀天既能力既~

不過今次玩到咁, 無可否認我對間廠既處理係有D失望...
而代理就更加係絕望TIM LA~

利申: 我只係買左支G5, 原本考慮緊支MK18買VFC定GHK再改...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-2-2015 14:46 發表

同感...所以我係氣動壇一樣係唔出聲...唔岩KEY/TONE~
兩方面都可以做得好D既~

引用:
原帖由 stevechau 於 5-2-2015 14:51 發表
之前發展得太平坦JE...
一遇事D PR咪死晒...撞岩除左間廠之外, 個代理D PR又係死既...
咁咪搞左今壇野出黎LOR~

而相對上, 我又覺得佢係台灣廠既水平, 造工, 性能入面...
佢又算係有D可以比佢坐井觀天既能力既~ ...
代理就更加係絕望<<<<我好贊同,但同時我真係好唔明,點解佢可以做到甘都仲有代理做?
伸報:我有PDW, AK x2....但無一支係代理買的。
M4......本來胸肌板我係有興趣,但現在會叫停了。
反正我的WA系統都好地地,無謂自找麻煩。

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2015 15:06 發表

代理就更加係絕望
仲要係禁多間台灣廠代理

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2015 14:30 發表

其實自從佢話到告,我都對佢失左信心。
佢好似坐井觀天........
我同你一樣, 真係想象唔到會咁小家
原本想買胸肌版既興致無曬....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2015 15:06 發表

代理就更加係絕望
我重申~ 就算唔換代理都應該考慮換X曬d Sale屎佢啦

上次睇到班Sale屎點樣對西人及ABC已經睇到我眼火爆

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 5-2-2015 15:21 發表

我同你一樣, 真係想象唔到會咁小家
原本想買胸肌版既興致無曬....
依家聽到豬香港都驚
以後千擇萬撢都唔好撢佢
一陣買佢貨仲要比佢告就真係吹帳

引用:
原帖由 2slow 於 5-2-2015 15:27 發表

我重申~ 就算唔換代理都應該考慮換X曬d Sale屎佢啦

上次睇到班Sale屎點樣對西人及ABC已經睇到我眼火爆
這種sale屎還是轉去上水屯門當售貨,可能更能得也應手

引用:
原帖由 F_Fillet 於 5-2-2015 14:32 發表

咪係, 其實賣槍呢家野, 人地有心利用公家做你有幾難.
好似上次另一間野個老細上街搞事打人, 我心諗佢真係沙膽, 你間野出埋d玩具咁有潛力,
有人買粒彈殼入粒波子入去, 你成間野香港division唔駛要
以前人地講做生意就係食四方飯, 藍絲又好黃絲又好最好死屍都都黎買,而家拋個身出黎愛國,客源又少左一批,唔通愛國真係比你拎上去賣咩, 人地外國客,民主國家多到時有d熱情fans三刻五時幫你宣告天下大肆表揚你愛國,你留返d貨自己玩

其實猪香港無公關公司?
今次佢行動,令我想起正苦一條廣告片
片尾最後講出......贏了場交,輪了頭家

引用:
原帖由 fai84 於 5-2-2015 15:40 發表

以前人地講做生意就係食四方飯, 藍絲又好黃絲又好最好死屍都都黎買,而家拋個身出黎愛國,客源又少左一批,唔通愛國真係比你拎上去賣咩, 人地外國客,民主國家多到時有d熱情fans三刻五時幫你宣告天下大肆表揚你愛國,你 ...

又關絲帶咩事

發新話題