發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

當年唔識野一口氣買左十二隻"豬鄉廣"M4 GBB叉氣夾! 睇"U-TIP"示範隻隻兇狠.......! 係"火口手"載翻屋企試玩隻隻碌很!

最後賣走四隻............其餘八隻掉輪走曬!

引用:
原帖由 Zero_ 於 5-2-2015 16:01 發表

又關絲帶咩事
我諗只係一個比喻only
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

其實我覺得依件事主要係個買家買左件唔係佢expect o既野
之後同店鋪理論又唔受理
咁上網表達下不满姐
但到頭來得唔到正面回應仲要比人告

我本身做開前線工作
平時對D無理取鬧o既客都多
而平心而論今次個買家都唔係果種麻煩客
但倒頭來換來咁o既結果
講真我真係替個買家有D唔值
今時今日邊有人咁做生意GA

引用:
原帖由 stevechau 於 5-2-2015 14:53 發表

同感...所以我係氣動壇一樣係唔出聲...唔岩KEY/TONE~
兩方面都可以做得好D既~
呢度都有個打手同你一樣英文字頭的,今日都有靜雞雞CAP 呢度的對白圖片去G必必驚麻度貼,正一老鼠 ,果邊個ID 好似叫KXXX HXX,大家講野小心D 啦...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

經過呢單野, 我以後都唔會買GHK既槍同叫人買
以前支AKM同AK74都覺得GHK 係OK,
但售後服務愈來愈差, 而家仲要因為自己產品既錯,代理不負責任
走去告玩家, 仲荒謬過亞視股東借錢比員工

仲要請一大批連大陸人同香港人都分唔清劣質打手,
FB有死忠FANS仲話有本事就整支GBB出尼先好批評人,
台灣人係咪飲得太多塑化劑飲到膠哂

有本事就整支GBB出尼先好批評人呢個邏輯好有問題,等於吾識裝修就咪話間屋差。

不過又啱既,識整GBB先好買!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

吾好一竹桿打一船人,都有台灣持相反意見的玩家,說話係有禮同理性的。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Zero_ 於 5-2-2015 16:17 發表
其實我覺得依件事主要係個買家買左件唔係佢expect o既野
之後同店鋪理論又唔受理
咁上網表達下不满姐
但到頭來得唔到正面回應仲要比人告

我本身做開前線工作
平時對D無理取鬧o既客都多
而平心而論今次 ...
成單野班友話我攪事吹風又好嘜都好,又話推樓主去死云云,大佬覺得我攪事抹黑咪告我LAW,
最主要而家台灣之光話樓主批評「台灣之光廠拎次級品當胸肌版」去賣,還要不負責 <-- 呢個係入罪位
總之我就全程係度望到實。
開心開箱文,發覺有問題拎去袋理度攪,袋理叫你食自己。
之後樓主都拍埋片,段片總之條BOLT 就咬得實過隻都伯文,
咁台灣之光話磨合期咪磨合期,之後最終樓主磨合完,咁當中可能批評過台灣之光賣野流過流川風,
其實樓主有話佢已經試過所有組合,都係卡,咁冇計自己修,並唔係未試過「裝BARREL 才會順」呢D 9 UP 野,
咁人家台灣之光見你執都執完,BOLT 就修好,文又未DEL,咪拿拿林存起哂D對白之後話法律行動告你。( 話 )
事實上,個POST 入面都有台灣本土人話第一版順,第二版卡,彈匣又好很實,
不過果邊班打手視而不見自動過濾。而家樓主買佢怕,刪文,又有班友出來話:「你頭先咪好威既?」咁上下野... 真係安久都冇人有,
呢一單野之後台灣之光真係出哂名,人家告通常都係告競爭對手,又或者消費者告商家,
今次反串玩商家告買家,而事源係來自己「批評」,真係今日幫親你,聽日收你律師信..

同埋果邊仲有班唔知頭唔知路的一味話你唔試槍就買抵很死,大佬你支台灣之光胸肌版又話一定要用番原廠件先可以有良好表現,
咁而家代理係咪鋪頭度放定一份台灣之光BARRLE 谷花比你試先,還是買個胸肌版要自帶一堆件即場砌完試打OK 先拎走?
人家又會唔會比你咁裝法呢?
其實果邊班毒粉講到呢D 程度已經知佢地有幾咁弱智,但人多,集非成是,要怪就怪誤闖交配區,好多猛獸。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

公道D講,GBBr有時買回來打得唔順真係唔奇,
磨合期係會有,我就無睇曬果邊二十幾頁所有內容,
只係最初一兩頁睇過下內容,也唔知果邊樓主之後講左D咩野令到猪香港甘震怒!
但最後個結局就真係唔係一個好的善後,而呢個行動我也相信對品牌有一定自我型像減分。
最後都係希望以和為貴。
玩氣鎗.....都係為左開心,而唔係自找麻煩。

引用:
原帖由 Dave 於 5-2-2015 16:38 發表

成單野班友話我攪事吹風又好嘜都好,又話推樓主去死云云,大佬覺得我攪事抹黑咪告我LAW,
最主要而家台灣之光話樓主批評「台灣之光廠拎次級品當胸肌版」去賣,還要不負責  
我觀察緊佢地統戰既方法
觀察緊佢地成功既地方
亦觀察緊佢地手法上既漏洞

我打字冇你o甘快,
所以就算有道理在手,
都冇得衝呀o甘就去o左開拖

講真
以後就算得返佢一間都唔會買佢啦

其實, 我諗最實際既影響,
係令一些消費者更推崇一個品牌之餘,
同時亦令一些消費者不想再購買這品牌的產品..

引用:
原帖由 Dave 於 5-2-2015 16:21 發表

呢度都有個打手同你一樣英文字頭的,今日都有靜雞雞CAP 呢度的對白圖片去G必必驚麻度貼,正一老鼠 ,果邊個ID 好似叫KXXX HXX,大家講野小心D 啦...
有乜好驚!

發新話題