發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

引用:
原帖由 gainax 於 5-2-2015 23:28 發表
我唔排除係個別事件,但你睇過d相同片真係會b0lt卡實,拎出來睇過係身入面條軌左右窄左定益係b0lt肥左,插裝夾又好實上膛又好實,當然未至於唔行得,夾硬靠gas推支野唔掂爆哂氣咁。。
都唔知磨合到幾時先有人地成支咁好, ...
我自己就好細心o甘睇過, 你當時在第2版25樓所貼出的片段
除非你做假, 否則條bolt確係夾/卡在上身內.
但那邊代言人從無就呢段片回應你.
正如代言人其實亦從無正面地回應我的提問.

此事只有華文世界知道,若果如此重視華文世界商譽,何不重視一下華文世界的售後服務和態度?!

主人翁發帖前係有幾次嘗試和售方廠方聯絡,可惜都錯過了簡單解決事件的最佳機會
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

如果係外國多數係間公司免費"換"一件完美O既貨,
然後苦主就"開心SHARE", 當免費宣傳~

但係而家間公司擺明係當惡意抺黑, 佢自己都知無論打唔打得贏都輸哂,
好明顯係下唔到度氣...

有時咁多位師兄唔好去到咁盡, 留一線, 他朝好相見

抹黑!呀大廠佢咪又係一開口就扮领導,佢有攞過氣量度出尼咩。只為一件真有可能的次貨要殺人封嘴,氣焰何其大。

其實我不明的是 : 其他人想將件事不停升溫,唔明對玩家、代理、廠家有什麼好處?

本身是一件簡單的事,點解唔可以簡單去解決?

簡單解決, 罷買豬香港

利申: 香港玩家, 擁有GHK PDW 2013version

根本而家年代,走去告個客同品牌自殺完全無分別,就算台灣玩家幾愛自己牌子都無用,仲要人地FB無刪po,個CS遲早唔炒都出warning

引用:
原帖由 lppl 於 5-2-2015 23:52 發表
如果係外國多數係間公司免費"換"一件完美O既貨,
然後苦主就"開心SHARE", 當免費宣傳~

但係而家間公司擺明係當惡意抺黑, 佢自己都知無論打唔打得贏都輸哂,
好明顯係下唔到度氣...

有時咁多位師兄唔好去 ...
唔好留唔留一線,對咁嘅廠商,最好方法就係唔買佢嘅野

回覆 95# 的帖子

其實我最心不悅係有些香港玩家的分析能力,在網上以為只是自已幾人作閉門討論,並以此事取其笑及順推,其實已間接地把G師兄推向死胡同。

FB某氣動群組的紅衛兵式批鬥同呢間豬乜畸廠商的岸(8+1)行為不相上下……

當初只係想分享一下,我拍呢D痳煩片都盡量拍長拍清D拍多角度一條過D,只拍一次費事煩,係個邊講野都好好語氣一兩頁就見好就收,但一直有唔少人針對反賴我有時先多口講多兩句。。。都係悔氣話又冇指名邊個都咁樣。。。當初只係上去悔氣兩句冇人幫就自已搞,而家都估唔到變成甘大件事,而家認哂衰仔希望放過我啦,真係要整死我先安樂咁我無野好講,師兄如果想幫小弟就唔好再係個邊加油,到時睇下會唔會下左淡氣唔搞我啦,到時再報告比大家,多謝你地

引用:
原帖由 BFG001 於 6-2-2015 00:27 發表

唔好留唔留一線,對咁嘅廠商,最好方法就係唔買佢嘅野
或者大家知道的都不是事實的全部

小弟未玩過方丈牌, 但一向見佢都好好口碑
不同槍款係槍會睇D師兄打起來性能好好
個人的印象都係正面的, 亦介紹過此牌比朋友
睇完各台的POST, 有買家買左疑似不良品上黎訴苦
但見好多回復反而係到質疑苦主唔識砌&作野搞事
又有人回應叫苦主自己執, 執完D人又話無左證據任佢UP
之後方丈從來無公開出黎了解/回應過, 一開口就話告人抺黑
方丈份人唔單止小器, 重好陰險TIM

引用:
原帖由 gtoray 於 6-2-2015 00:48 發表

或者大家知道的都不是事實的全部
當然,但講真,換轉係其他公司咁搞,一早嘈到上天花版,同趕客係完全無分別

發新話題