21 12
發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

點解你係果邊見唔係果邊問甘怪?

引用:
原帖由 rho837 於 5-2-2015 12:42 發表
一間公司去告玩家們! 在公在私都唔明智! 唔出聲最實際!

如果豬鄉廣真係為面子為担氣出綠屍信告客仔! 我一定即時唔再買佢出及有關產品.......
應有大將之風
不過,其實香港用家為何用豬鄉廣產品會落得如些田地?
大家心中有數

引用:
原帖由 fai84 於 5-2-2015 14:23 發表
其實點敢告,自己都身有屎, ak 系列唔用1j飛機會出咩事大家心知肚明, 當民事告,人地賠唔起自己律師都蝕埋,而家講緊7日有壞更換都做唔到,仲未計商品說明條例,隔個海黎告真係一百幾千萬咩, 而家仲要係佢代理有問題,到時 ...
其實自從佢話到告,我都對佢失左信心。
佢好似坐井觀天........

引用:
原帖由 F_Fillet 於 5-2-2015 14:26 發表

以前就係
但做大左之後d生意手法就劣化
e.g.之前有批ak, 外管陽痿向下斜, 比人X極都咋死唔理當無事
斜管呢單又係一個好例子

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-2-2015 14:46 發表
我覺得雙方各有道理亦有不對之處。但討厭痛打落水師兄。

同埋扯上政治令事情複雜。

我都吾知第日開箱或有問題應該點出POST
開箱文只準贊,不能說不

引用:
原帖由 stevechau 於 5-2-2015 14:51 發表
之前發展得太平坦JE...
一遇事D PR咪死晒...撞岩除左間廠之外, 個代理D PR又係死既...
咁咪搞左今壇野出黎LOR~

而相對上, 我又覺得佢係台灣廠既水平, 造工, 性能入面...
佢又算係有D可以比佢坐井觀天既能力既~ ...
代理就更加係絕望<<<<我好贊同,但同時我真係好唔明,點解佢可以做到甘都仲有代理做?
伸報:我有PDW, AK x2....但無一支係代理買的。
M4......本來胸肌板我係有興趣,但現在會叫停了。
反正我的WA系統都好地地,無謂自找麻煩。

引用:
原帖由 2slow 於 5-2-2015 15:27 發表

我重申~ 就算唔換代理都應該考慮換X曬d Sale屎佢啦

上次睇到班Sale屎點樣對西人及ABC已經睇到我眼火爆
這種sale屎還是轉去上水屯門當售貨,可能更能得也應手

其實猪香港無公關公司?
今次佢行動,令我想起正苦一條廣告片
片尾最後講出......贏了場交,輪了頭家

公道D講,GBBr有時買回來打得唔順真係唔奇,
磨合期係會有,我就無睇曬果邊二十幾頁所有內容,
只係最初一兩頁睇過下內容,也唔知果邊樓主之後講左D咩野令到猪香港甘震怒!
但最後個結局就真係唔係一個好的善後,而呢個行動我也相信對品牌有一定自我型像減分。
最後都係希望以和為貴。
玩氣鎗.....都係為左開心,而唔係自找麻煩。

引用:
原帖由 loveless 於 5-2-2015 17:15 發表
其實, 我諗最實際既影響,
係令一些消費者更推崇一個品牌之餘,
同時亦令一些消費者不想再購買這品牌的產品..
至少我係後者,本來過年前想買件胸肌,現在可以死心了

引用:
原帖由 geoprotex 於 5-2-2015 18:21 發表
睇晒港台兩邊嘅竹post,我覺得個世界越來越荒謬,成件事好似周星馳套九品芝麻官嘅劇情.....
苦主向地方衙門投訴唔受理,上京告狀竟然原告變被告,仲要被迫毀滅證據同寫悔過書。
作為消費者點估到會有咁& ...
頭先Fb見原告變被告一個例子

附件

5-2-2015 18:46

引用:
原帖由 F_Fillet 於 6-2-2015 11:01 發表

即係你完全唔知咩事啦. 果單野係某個牌子老細親自做藍屍上街搞事打人, 俾人點晒相
果單野最後好似係間鋪都執.........因為真係無人去幫親

其實今次事件的因由,“15-1”也是責無旁貸
無理由就甘耍走人?

引用:
原帖由 F_Fillet 於 6-2-2015 11:33 發表

鋪? 我講緊果隻係某品牌老細(之一)喎.
定係你講另一單我就唔知
SORRY! 我get錯你意思

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-2-2015 12:37 發表
係廣華街先咁多奇蹟發生。。。賣玩具賣到似賣石油咁很寸

VVGC由頭到尾未出過一句聲,全由雞廠打頭陣,告人條屎忽橋都吾知邊個出!
我都好好奇.....好想知邊個想出要發綠C信?
聲名一發.....就已經由簡單變左一發不可收拾的局面

21 12
發新話題