發新話題

迷G17 SAI 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 daniel1985 於 16-5-2015 15:24 發表
請問各位邊到有得買呢枝sai g17
可以暗示一下店名嗎?
萬分感激
香港而家無,要喺台灣搵可以運海外嘅鋪頭訂

回覆 32# 的帖子

師兄辣得好靚
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 32# 的帖子

想請教怎樣才做出來?可否指教一下詳細的步驟?  
謝謝!

想問下名位師兄,
迷鋼版17可以點改先用到topgas清完20飛再lock埋slide?

引用:
原帖由 billyho0 於 18-5-2015 12:33 發表
想請教怎樣才做出來?可否指教一下詳細的步驟?  
謝謝!
用辣雞慢慢一點一點辣的...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 artansx2003 於 27-5-2015 22:29 發表
想問下名位師兄,
迷鋼版17可以點改先用到topgas清完20飛再lock埋slide?
試下用軟d既彈弓, 執一執密氣應該清到匣...掛

引用:
原帖由 2slow 於 28-5-2015 15:08 發表

試下用軟d既彈弓, 執一執密氣應該清到匣...掛
用we匣/marui匣....掛

唔知咩事, vfc glock匣氣化好差...就算換左哇佬都一樣咁差
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 39# 的帖子

請問師兄對sights係咩牌子,我嘗試搵真數的玩具sights只有十字軍,而且無光纖款

引用:
原帖由 eda 於 2-6-2015 10:56 發表
請問師兄對sights係咩牌子,我嘗試搵真數的玩具sights只有十字軍,而且無光纖款
我用 warren tactical

高雄睇左兩間,無既

回覆 42# 的帖子

你露天睇左先啦-__- 高雄D生存店好似冇訂 .. 台北果邊有貨...

露天4叉野台仔

差唔多啦.... 1千HKD..

發新話題