發新話題

迷G17 SAI 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 FunggI 於 20-6-2015 00:35 發表

GBB用KSC會死人
唔係嘛, KSZ豆有咩問問題? 唔知邊隻玩得過? 下次試包先

個人感覺GBB 打0.3係最穩陣

而家之所以轉WE豆因為0.2G黎講WE 唔知35定45蚊包

至於GBB JAM彈, 我覺得除左豆既問題之外, 支氣同隻匣氣化都好重要
因為條BOLT 一冇力行粒彈就會唔知去左邊

而家用緊WE 0.3, JAM 問題有, 多數係VFC MP7度(自已同朋友果支都係), M4(WA SYS)/手槍(VFC 17/19 MARUI 26)就冇

KSC 豆反而未試過

我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 92# 的帖子

其實而家好似冇咩平靚正豆之選 ,
以前有隻好似叫S11S抵玩評價幾好但之後又話有流野出現
馬記好似未有0.3珠? 我一直都玩KSZ豆貪平5草有4千粒,一般都算正常少jam,
馬老仙競技用個D又玩唔起, 真係要穩定唔知邊隻值得落場用

引用:
原帖由 gainax 於 20-6-2015 00:08 發表
今日同朋友互换馬記夾試GEN4 G17, 迷版用馬記夾OK, 馬記用迷版夾唔OK
返而感覺迷夾比較爽? 我返去入槍到買返迷夾原來仲有9折, 抵

補返條試槍片先,爽呀
https://www.youtube.com/watch?v=JOSfS ...
師兄可否pm我邊到有迷匣賣?

回覆 94# 的帖子

我上次入槍個度。前兩頁有提
個度有D牌子有九折。GkM 4夾都有

回覆 95# 的帖子

感謝師兄。今天去買到了。還問了有g17同19,可惜沒g34。價錢真的是見過最平。想問下g19同g17可否上下身互換?

引用:
原帖由 年少無資 於 20-6-2015 20:07 發表
感謝師兄。今天去買到了。還問了有g17同19,可惜沒g34。價錢真的是見過最平。想問下g19同g17可否上下身互換?
我想問下你係真心定真係新手

我真係新手一名 無咩槍械知識。請海涵。。。

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 20-6-2015 01:10 發表
個人感覺GBB 打0.3係最穩陣

而家之所以轉WE豆因為0.2G黎講WE 唔知35定45蚊包

至於GBB JAM彈, 我覺得除左豆既問題之外, 支氣同隻匣氣化都好重要
因為條BOLT 一冇力行粒彈就會唔知去左邊

而家用緊WE 0.3, JA ...
WE M4 用KSC豆
你會Jam 到 HIHI
換番WE健康靚仔爽歪歪

引用:
原帖由 年少無資 於 17-6-2015 23:20 發表
vfc glock氚氣準星除了crusader廠外還有什麼牌子選擇?
trijicon

回覆 100# 的帖子

這是真品牌子嗎

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 29-6-2015 23:55 發表

trijicon
堅野??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

真品無錢玩

附件

30-6-2015 00:49

引用:
原帖由 年少無資 於 30-6-2015 00:40 發表
這是真品牌子嗎
引用:
原帖由 2slow 於 30-6-2015 00:41 發表

堅野??
堅野, 唔知係個準星做細左定vfc條坑開大左...

攝入去果陣好鬆, 不過只要搵條約1mm既膠條塞死番個位, 再落膠水就ok

前西係直上...

如果有意買既, 建議買d 後西打橫闊少少既, 我e粒入gen3冇問題, 但入gen 4 會睇到條鎖羅c既鋼片

btw, 根魔果對前後都入唔到

附件

15-12-2015 21:09

發新話題