18 12
發新話題

marui AA12 改件

marui AA12 改件

會唔會太快

怕你地班人錢太多 XD

最想砌到Predator S 咁
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

新槍未發,補品先行
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

AA12 十幾廿年前就好潮
依家咁多潮氣shotgun就顯得落後了
睇怕好賣極有限

引用:
原帖由 gtoray 於 1-6-2015 19:23 發表
睇怕好賣極有限
所以第一支出呢支... 醜醜地但新系統等大家痕到買,之後先出D靚仔款。。.
好似... 支M870.. 買左長版唔夠3 個月出短版... W.T.花...

之後應該SIAGA 吧... 退一步半自動我希望出SPAS 12 ,不過應該淨係出到梗托版

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gtoray 於 1-6-2015 19:23 發表
睇怕好賣極有限
Jackhammer

This one i like it
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

Kel-Tec KSG 12

UTS–15

shotGun始終spas12先最型棍,幾廿年前設計,未來戰士外型

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2015 00:50 發表

UTS–15

兩支都係BUMP ACTION 黎噃

睇MARUI個內部結構, 應該USAS-12岩用

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-6-2015 00:14 發表

Jackhammer

This one i like it
Bf2?踩禾場

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2015 00:50 發表

UTS–15

uts 15 .. 真係型到飛起。用番M870 套膽整應該冇咩難度。當然我是說MARUI 開發唔係DIY

至於自動SG 就SPAS12 第一期待。

Marui 支aa12,香港未必有得賣.....

以我所支,香港有公司同真槍廠攞咗license,cover 香港的

槍都味賣街己經出改件
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 Eddiem249 於 2-6-2015 12:14 發表
Marui 支aa12,香港未必有得賣.....

以我所支,香港有公司同真槍廠攞咗license,cover 香港的
睇銀背個FB, 話個EXCLUSIVE LICENSE係WORLDWIDE
咁包唔包埋日本? 馬記本身又有無攞到LICENSE?

18 12
發新話題