發新話題

[VFC] V記正式推出mk18 gbb 2015 [37樓更新圖]

引用:
原帖由 RCman 於 27-7-2015 11:10 發表

上下身我見過,但一套專用Kit 前節管連骨,火冒,準星...等,我從來無見過VF屍有呢類產品出過。
無啦...有好多野佢係有出比成槍但無散賣的~
例如XCR果個沙色鐵通托都無散賣~

回覆 159# 的帖子

而家入佢有槍都冇夾賣 , 上次揾左成日,得暗搶有鐵夾但收$& ),點買得落手 ,最後某店得返陳列鐵夾我都要埋
M4用豬伍夾唔FIT.. 鐵夾插槍都己實,插豬伍新夾直頭要用鎚扑入去先入哂, 入彈又少...所以我落場第一夾一定用豬伍夾
費事换夾企左係到

引用:
原帖由 RCman 於 27-7-2015 11:41 發表
難得有九折,起過雙飛
支M4改短管加M2鏡己經係老MK18 ,
我支MK12...等下次

引用:
原帖由 RCman 於 27-7-2015 11:41 AM 發表
難得有九折,起過雙飛
師兄枝MK12用咩牌子Silencer!?

引用:
原帖由 rYaN 於 27-7-2015 18:56 發表

師兄枝MK12用咩牌子Silencer!?
跟槍送㗎
Are You Ready ?!

請問delta ring 是否真數牙?thanks

引用:
原帖由 garyyanykw 於 27-7-2015 07:56 PM 發表

跟槍送㗎
咁抵玩!?

引用:
原帖由 rYaN 於 27-7-2015 21:16 發表

咁抵玩!?
真係堅抵玩
Are You Ready ?!

激鬼死~支MK12買完LMT柄版,佢而家同我出A2柄版

==========================================

大哥啊!你知吾知我係床下底揾左成兩粒鐘先揾返套A2真柄連尾通
你早D出依張相我咪吾使禁辛苦。。。。。。

引用:
原帖由 gainax 於 27-7-2015 18:00 發表

支M4改短管加M2鏡己經係老MK18 ,
我支MK12...等下次
A1身對於MK18 MOD0是很重要的說

回覆 174# 的帖子

咦!硬柄都有v記想點先 未入到而家總算有自我安慰

回覆 175# 的帖子

二千多D唔好咁貪心

引用:
原帖由 gainax 於 27-7-2015 17:55 發表
而家入佢有槍都冇夾賣 , 上次揾左成日,得暗搶有鐵夾但收$& ),點買得落手 ,最後某店得返陳列鐵夾我都要埋
M4用豬伍夾唔FIT.. 鐵夾插槍都己實,插豬伍新夾直頭要用鎚扑入去先入哂, 入彈又少...所以我落場第 ...
你講緊方仗牌?? 唔理LA, 唔會再點搞佢...反正一早買夠匣~
M4上G5匣應該鬆過鐵匣BOR...我有隊友就係因為咁, 一次過放晒鐵匣咁滯...
買下換下入左10幾隻G5匣係屋企...

不過方仗牌入彈真係難入, 但難極都入到30幾飛既~

之前仲諗緊入唔入方仗牌M4, 現在有d 15/16了
究竟方仗牌好d定V記新版呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 28-7-2015 11:05 發表
之前仲諗緊入唔入方仗牌M4, 現在有d 15/16了
究竟方仗牌好d定V記新版呢
方仗牌你要自己做marking
但用料方面相信方仗牌會靚D
而VF屍入方仗牌G5匣入到,但唔夠力......未再作研究

發新話題