發新話題

N年無砌模型

N年無砌模型

無セ時間精神砌大件野,1/144 照殺住先

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

好手藝!

樹脂??

我要睇144士兵

我要睇141女兵
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

Nice

好正
支天線係咩料來的?

引用:
原帖由 jacko 於 8-7-2015 08:37 發表
我要睇141女兵
我要睇141表哥
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

多謝各位欣賞,件本身糸樹脂,而天線糸頭髮

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

引用:
原帖由 YSL 於 8-7-2015 22:05 發表 而天線糸頭髮
估你唔到!!

引用:
原帖由 gtoray 於 8-7-2015 23:01 發表

估你唔到!!
頭髮天然黑色 + 有彈性唔怕斷 + 千年不化 , 呢兩條天線原料都有成8年以上

maus e100

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 8-7-2015 23:43 發表
maus e100
1/72 E-100

附件

8-7-2015 23:46

發新話題