發新話題

[Marui] 馬記新GBB系統介紹

回覆 359# 的帖子

肯定比134a爽好多,但亞鉛件以馬記個新設計仲可唔可以頂到就冇人保證, 其實玩GBB邊個唔係用得Topgas都預買補品 。亞鉛捱到幾耐睇運

EH已到貨,但火速沽清
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

EH係咪炒價賣枝槍⋯?

引用:
原帖由 alexmgjai 於 17-11-2015 15:14 發表
EH係咪炒價賣枝槍⋯?
一般EH係賣正價,無見過佢因為貨源少而坐地起價

引用:
原帖由 RCman 於 17-11-2015 15:15 發表

一般EH係賣正價,無見過佢因為貨源少而坐地起價
佢標 #@)),匣 #@),算平了,反而紅狼 online shop 仲 show 緊有貨
不過自已在槍街訂左仲等緊... 仲未知幾知有...
期待買左既師兄開箱

引用:
原帖由 no-name 於 17-11-2015 15:21 發表

佢標 #@)),匣 #@),算平了,反而紅狼 online shop 仲 show 緊有貨
不過自已在槍街訂左仲等緊... 仲未知幾知有...
期待買左既師兄開箱
呢期BH好似仲有九折添

奇怪呢把日本槍台灣果邊無咩人討論
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 17-11-2015 15:34 發表

呢期BH好似仲有九折添
但真品鏡同馬記冇折~

引用:
原帖由 2slow 於 17-11-2015 15:38 發表
奇怪呢把日本槍台灣果邊無咩人討論
台灣不嬲都唔鐘意外國野,尤其馬記對佢地黎講又膠又初速低

台灣支持國產貨品

EH 訂左,MISS 左個CALL,20 MINS 後CALL BACK,嘜都比人掃哂... 咩料呀...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 17-11-2015 17:24 發表
EH 訂左,MISS 左個CALL,20 MINS 後CALL BACK,嘜都比人掃哂... 咩料呀...
三千頭一支,呢個價食到多market
平,女火金二千幾軍版
我登方丈危險....好多落場本來買方丈可能改入馬記

其實今日去左EH 問,1 點左右,點知未有,之後去MK 食下飯兜一轉,都未有,準備走,EH 有,不過我MISS 左,變左無...

童工2880 應該呢星期有,但老實說,3200 一D 都唔貴,未講隻匣特別平,第一水都係320 ,
4980 日元照計係可以計270 蚊左右。
日本唔夠貨派,EH 清貨,RW D 匣比人掃哂,馬記效應真不是流的...

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 RCman 於 17-11-2015 17:26 發表

三千頭一支,呢個價食到多market
平,女火金二千幾軍版
我登方丈危險....好多落場本來買方丈可能改入馬記
馬記之前以為過磅超重,原來係輕過市面大半GBB,槍唔貴,匣好很平,
淨番一個問號就係究竟原裝打TOPGAS 爆唔爆,如果原裝任打TOPGAS健康,就真係。。。 市面起碼一半品牌要開緊急會議 

發新話題