26 12
發新話題

我的妹妹哪有這麼可愛!

我的妹妹哪有這麼可愛!

咁都得喎
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

差........好遠
一個什麼也不懂的老兵!!

這個俺妹過左期十年!!

我想睇一方通行,史上最強最邪惡妹控。

引用:
原帖由 Opica 於 4-10-2015 20:48 發表
這個俺妹過左期十年!!
我寧願要成瀨心美

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

仲有好多…
Key word: TMA
It's time to face the truth.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-10-2015 21:01 發表

我寧願要成瀨心美
Yes! X2

成瀨心美

最近緊係J湊久莉同北川瞳先至潮至yeah啦

《河湟有感》司空圖

太肥...
引用:
原帖由 tf141 於 5-10-2015 11:56 發表
成瀨心美

引用:
原帖由 48191 於 5-10-2015 12:09 發表
太肥...
冬暖太涼喎

《河湟有感》司空圖

肥肥地正呀! 呢啲叫好肉地! 個啲樣靚但瘦到成碌竹既MO-DEL女! 一啲都唔好揇! 真係班C兄冇講錯...得個頭咪只係幫你含輪!

又要戒講........

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 rho837 於 5-10-2015 12:44 發表
肥肥地正呀! 呢啲叫好肉地! 個啲樣靚但瘦到成碌竹既MO-DEL女! 一啲都唔好揇! 真係班C兄冇講錯...得個頭咪只係幫你含輪!

又要戒講........
你由頭到尾無戒過。。。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-10-2015 14:25 發表

你由頭到尾無戒過。。。
X2

之前係長安就係俾人揾笨! 乜乜北京來班Mo-del Mo-del....... 一上酒店房! 嘩! 瘦到骨 "槮槮" 又闊! 試過一次! 又貴又揾笨! 其實都係啲GOOD OLD圓圓滑滑細細粒, 對手摸落去棉一棉冇骨過類淫賤不能移既姐姐仔一流!   

冇計! 你地下次唔好再出呢啲POST!

26 12
發新話題