發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 Dave 於 25-5-2016 02:26 發表

請問是否圖中這條?

上面是原裝的,下面是我在垃圾堆中找的,也不知在哪裡留下來的小彈弓,
然而FOLLOWER 這位置 ...
請問CHING上海街近咩位置??
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 Tango1997 於 25-5-2016 08:42 發表

廣東道。。。。連住兩間地鋪。。。刀係賣彈弓。
THX!! TANGO!!

引用:
原帖由 carl 於 25-5-2016 21:30 發表
力高彈簧
廣東道939
THX!! CARL!!

引用:
原帖由 Dave 於 25-5-2016 21:45 發表
以下為低技術亂改分享

話說在下用開gp pamg 大拿拿有成38 發,總覺得馬記得35 發好像不夠 ( 心理上)
故此手多多有 ...
可以賺多幾粒,值得試試!!

引用:
原帖由 kiss0606 於 13-6-2016 00:28 發表
直接買nine ball 入氣咀 唔洗煩
有冇圖睇係點樣?!

引用:
原帖由 Dave 於 13-6-2016 09:54 發表

http://www.redwolfairsoft.com/re ... =valve&brandId=

( Nine Ball Injection Valve for Tokyo ...
THX! DAVE CHING!!

引用:
原帖由 davyto 於 6-7-2016 00:23 發表
上網睇到wii texh 已經出左不少MWS補品,而以我所知喺灣仔聯合國有售
未用過wii texh件. 請問d位fit嗎??

引用:
原帖由 davyto 於 6-7-2016 14:04 發表
暫時試左個trigger,唔覺有問題
另外聯合國啱啱新裝修完,未必所有野都show哂出黎
可先上wii texh 網睇咗先
Thx Ching, 我又係想換trigger!  
Ching 係自己換的嗎? 有冇需注意地方??
謝謝!!

引用:
原帖由 secure31 於 6-7-2016 16:28 發表

睇下幫唔幫到手
http://kimkim.militaryblog.jp/e713834.html
謝ching提供!十分有用!

UXX 出咗條鋁Bolt, 有冇CHING已使用?

引用:
原帖由 gainax 於 9-7-2016 08:52 發表

睇錯以為鋼煲
唔知鋁煲包唔包飛機
我所知係唔包飛機的!
想知使用效果如何!!

引用:
原帖由 nec338 於 9-7-2016 21:37 發表

已錢邊度有得買
我條打崩左 買黎試下先
昨晚見明X有賣!

引用:
原帖由 Dave 於 18-7-2016 11:13 發表
岩岩見紅狼網,UAC 出左一大堆補品比 MARUI MWS ,唔知有冇人有試後感

http://www.redwolfairsoft.com/re ... mp;keyword_search=U ...
換咗條UAX Bolt blowback快咗覺得支鎗chok咗因我打3GUN所以換咗條80%彈弓,啱啱好!!

引用:
原帖由 no-name 於 19-7-2016 13:23 發表
求助!請問有冇師兄知有冇鋪頭可以代訂原廠件.... 手殘扭爆左隻飛機...
如果訂唔到唯有買副廠...
UAX咪有出飛機囉!

引用:
原帖由 no-name 於 21-7-2016 13:35 發表
窮 L 恩物!

話說琴日出槍街睇下汁唔汁到條 DD 骨,睇一睇價,8 舊起跳,呢支落場槍又掟又成唔多捨得買
行多 2 行見到有條 AREX 既 Keymod,又輕又靚仔,9" 都只賣 $180,問過店員話有師兄裝過啱數,二話不 ...
如果用adapter換g&p gbb外管會裝唔倒!

發新話題