發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 wingo666 於 28-1-2016 23:51 發表
敗了
good job
請問換骨要買aeg定gbb數呢

想裝GP or VFC URX II mid

引用:
原帖由 cps 於 30-1-2016 17:22 發表

good job
請問換骨要買aeg定gbb數呢

想裝GP or VFC URX II mid
我無話要買咩數,只係知PTS CMR條骨加個SPEAR ARM環仔可以直上 MWS,結果好滿意

引用:
原帖由 wingo666 於 28-1-2016 11:51 PM 發表
敗了
Ching個grip係moe? 同mft隻沙色有冇色差?

回覆 392# 的帖子

我都用pts cmr 骨,上左後無任何不良效果,成枝槍仔型曬

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 alexmgjai 於 31-1-2016 11:49 PM 發表
我都用pts cmr 骨,上左後無任何不良效果,成枝槍仔型曬
上骨一唔一定要有gas block?

上骨可以唔上gas block 另外 MARUI 螺牙數係AEG數

請問有冇ching裝咗magpul的asap落支鎗?如能/有請問是用咩野數的asap?
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 wingo666 於 28-1-2016 23:51 發表
敗了
靚仔骨,請問呢碌是甚麼?

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 secure31 於 31-1-2016 18:11 發表

Ching個grip係moe? 同mft隻沙色有冇色差?
應該係MOE,要返屋企睇睇,色差方面有少少,但望落唔覺。MFT比較淺色

引用:
原帖由 JFCP 於 1-2-2016 08:39 發表
請問有冇ching裝咗magpul的asap落支鎗?如能/有請問是用咩野數的asap?
用真品,應係GBB數

https://www.facebook.com/2558888 ... ?type=3&theater

引用:
原帖由 Dave 於 1-2-2016 09:46 發表

靚仔骨,請問呢碌是甚麼?

PTS CMR 11" 直徑比較幼,好啱亞洲人手握,成枝槍好實淨。跟據E何B措述,佢係FOR Systema, PTS ERG, KWA M4 series AEG & GBB, G&P M4 series AEG & GBB

附件

1-2-2016 16:56

引用:
原帖由 wingo666 於 1-2-2016 14:00 發表
用真品,應係GBB數

https://www.facebook.com/2558888 ... ?type=3&theater
Thx!
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 wingo666 於 1-2-2016 02:01 PM 發表
PTS CMR 11" 直徑比較幼,好啱亞洲人手握,成枝槍好實淨。跟據E何B措述,佢係FOR Systema, PTS ERG, KWA M4 series AEG & GBB, G&P M4 series AEG & GBB
其實槍街邊間多d骨款,成日都唔見有urx 3.1....

引用:
原帖由 secure31 於 1-2-2016 23:32 發表

其實槍街邊間多d骨款,成日都唔見有urx 3.1....
我都唔知喎,記得地產鋪有幾多,你不妨去昅昅

update 下,95%

附件

2-2-2016 02:49

發新話題