發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 tf141 於 17-2-2016 20:39 發表

$2280 ?
唔係下話?
係都唔出奇...
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 driver33a 於 17-2-2016 19:53 發表
一月尾我喺童工都係2980,都唔夠半個月就貴返咁多
佢可能見成條街都無貨,釣高來賣

真係想入,怕忍唔到手,因屋企支WA改極都唔惦
放棄咗好幾年。其他牌子唔敢入就係怕咗毎bolt成日壞
諗起都怕怕

見呢支個設計唔錯,想買返來補完一下

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2016-2-17 18:05 發表
成條街都無晒, 得童工有,賣$38xx。我以為聽錯咗
你無聽錯,月頭我問都係呢個價

UNDER DEVELOPING

接受唔到2280!!!
一個什麼也不懂的老兵!!

匣唔係一返就無晒貨,而係未黎貨已經一早俾人訂晒…

UNDER DEVELOPING

14號我都行左槍街一轉,得童工有,3800! 岩岩出個陣佢又係賣3800!可能見過完年大家有利是錢掛…
3100-3200都可以接受,但係3800就好過分lo…

我記得In代一直都係$2990,不過得只有槍。。。。

引用:
原帖由 327airborne 於 18-2-2016 13:46 發表
我記得In代一直都係$2990,不過得只有槍。。。。
沉日行過現代,櫃無放出來,估佢無貨,所以無問

我14號問過古代,冇貨

In代上個月中都仲見有槍,我都係個時買,匣就本地買三隻,外地運四隻返來。。。。

之前同彩虹8個哥哥仔傾過, 一箱得果3,4把, 次次返得2-3箱, 我過年前入佢都話嚟緊會加價, 因為返唔到貨。跟著見佢2950, 2960, 3100, 3280, 跟著冇埋....

純粹SHARE, 冇任何意圖

引用:
原帖由 secure31 於 18-2-2016 14:40 發表
之前同彩虹8個哥哥仔傾過, 一箱得果3,4把, 次次返得2-3箱, 我過年前入佢都話嚟緊會加價, 因為返唔到貨。跟著見佢2950, 2960, 3100, 3280, 跟著冇埋....

純粹SHARE, 冇任何意圖
唔通最後都要3800入手...  如果係早買早享受算..  做..水魚.. 忍..

老鼠111 好似有貨不過要34XX
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-2-2016 02:56 PM 發表

唔通最後都要3800入手...  如果係早買早享受算..  做..水魚.. 忍..
我既建議係忍, 3800我入416 DEVGRU好過

隻M4匣我覺得怪怪地,用top gas入氣2秒左右就係入氣咀噴返氣出黎,再入都入吾到只係噴氣,但其實係未入滿,打四五發係就冇氣。。。。。

發新話題