發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

等大貨返唔洗3K都有興趣
不過Gbb要養一個新系統最貴係買匣錢。

引用:
原帖由 Dave 於 23-11-2015 13:29 發表
https://www.youtube.com/watch?v=58AZ-Ki1Y6I

紅狼打手文,注意最尾市面各GBB 口水比較一番,最後兩強是GHK 同MARUI ( 明哲保身 )
點解有WE, KJ, KA, KSC, KSC PTS, GNP, Ino, GHK 但都無提VFC??

引用:
原帖由 2slow 於 23-11-2015 14:41 發表

係lor...
仲有GP真係咁貴嗎??  (twice the price of MWS?)
GNP 貴版係over US$500

引用:
原帖由 2slow 於 23-11-2015 14:41 發表

係lor...
仲有GP真係咁貴嗎??  (twice the price of MWS?)
貴版GNP用上CNC Receiver, steel outer barrel, Steel 火控。
所以貴好多。

引用:
原帖由 GMG17 於 6-1-2016 16:07 發表
呀尾巴電子雞+30飛彈弓匣如何?
接受到3-40飛匣,唔會想用電鑽啦。
GBBr 打出來反應都唔同AEG吧!
緊係GBBr啦,現在幾個牌子的GBBr都成熟。
馬記呢支更加唔洗講。

引用:
原帖由 Dave 於 20-6-2016 14:10 發表

問到咁白... 點答呀?
如果一定要答... 方丈牌吧... 起碼有貨... 馬記成日賣到斷市無貨... 匣又多人搶,好麻煩既...
答案一字甘淺......緊係方丈啦!
要現貨有現貨,要二手二手區唔難找到

1 個讚好! TOP

呢個名大家要好好記住

附件

23-6-2016 11:21

發新話題