31 123
發新話題

[Marui] 好似幾抵玩, Armorer Works Hi-Capa 6 Inch Dragon (HX2201)

好似幾抵玩, Armorer Works Hi-Capa 6 Inch Dragon (HX2201)

好似幾抵玩, 千零蚊有埋鏡橋, 拉把,個樣都幾有競賽FEEL

唔知行乜SYSTEM 同埋準唔準呢??

https://www.youtube.com/watch?v=DNh50had3Ys

測試片都幾爽下.

入門就可以
IPSC講求準確、可靠
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

[好似]WE代工
我生得聰明得罪你咩!!!

算吧啦......玩得IPSC呢D款首要要求精準,少誤差,少工差
但相反我相信佢會做齊.......

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-7-2016 16:00 發表
[好似]WE代工
咁我怕佢會爆SLIDE

引用:
原帖由 2slow 於 19-7-2016 15:34 發表
入門就可以
IPSC講求準確、可靠
我反而咁諗, 千零蚊都無乜嘢好要求, 外觀就叫做唔錯, 算一步到位.

最重要係個內籠可以用乜嘢系統UPGARDE, 咁先可以有將來,

如果打壞咗連零件都無得買, 支槍註定上神枱...

題外話: 我而家有技Marushin G21 跳殼, 爆咗個Knocker, 問咗好多間整槍店都話無得搞, 可能費時特登幫我做件零件整佢掛
而家十分可惜, 放係度玩唔到, 唯有自己諗下點DIY返個KNOCKER啦...

始終一分錢一分貨。。。。。
其實要知咩系統唔難,拆開上下身反轉影張相一睇就知

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 19-7-2016 16:26 發表

我反而咁諗, 千零蚊都無乜嘢好要求, 外觀就叫做唔錯, 算一步到位.

最重要係個內籠可以用乜嘢系統UPGARDE, 咁先可以有將來,

如果打壞咗連零件都無得買, 支槍註定上神枱...

題 ...
WE是負的螺旋
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我又咁諗...呢間野之前都已經出過幾支HICAPA...
我係GAME場都見過幾次有人用~
不如問下用家意見好過LA~

引用:
原帖由 stevechau 於 20-7-2016 09:41 發表
我又咁諗...呢間野之前都已經出過幾支HICAPA...
我係GAME場都見過幾次有人用~
不如問下用家意見好過LA~
係呀, 有冇過來人講下??

但唔知穩定性及集彈如何呢

呢支可以說是玩IPSC之入門首選. Thx for sharing

借POST 問, AW HI CAPA 下身(不是中身)可與馬記互換嗎?
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

問咗, 呢支係WE OEM, 即係WE system, 我唔熟WE HI CAP, 咁各位有乜意見?

我就唔會浪費金錢。儲起一獲過買支好,唔好比自己後悔當時買錯野。

31 123
發新話題