發新話題

[VFC] 請教VFC HK417加SR25 GBB的評價

班加西版?

老實講...HK417咁多鋼件都係3千頭...抵玩丫~

回覆 104# 的帖子

恭喜恭喜...

跟埋鋼外管

班加西版都幾靚仔
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Opica 於 12-8-2016 14:30 發表
班加西版?
係呀, 班卡西.. 一步到位, 唔洗改
抖到返公司真係好累.. D軍人體能真係勁.. 珍鐡一定重好多

如果都要送7-8千蚊比VFC , 我會用來買417 + SCAR-H

引用:
原帖由 2slow 於 12-8-2016 15:06 發表
恭喜恭喜...

跟埋鋼外管

班加西版都幾靚仔
想請問普通版417 不是鋼外管的嗎?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 15:08 發表

抖到返公司真係好累.. D軍人體能真係勁.. 珍鐡一定重好多

如果都要送7-8千蚊比VFC , 我會用來買417 + SCAR-H
邊到仲有現貨?wgx要訂等一個月。。。

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 15:08 發表

呢條數計得正確....除非對SR25有大愛就愛情價更高,一支永留存。

引用:
原帖由 Dave 於 12-8-2016 15:16 發表

剛CHECK咗, 417普通版係不是鋼外管, 因為咁,
班加西版原來條長外管係係原本普通版支外管,再扭多D加長鋼管落去,
嚴格上來講, 班加西版係半支鋼外管, 剛再磁過証實咗

DEL double thread

引用:
原帖由 Opica 於 12-8-2016 15:22 發表
我都問過WGX.. 仲要落訂後再等...
其實都仲有數個地方有, 唔洗等,
槍地獄上星期都返咗D, E興趣個網話in-stock,  另外鰂魚涌果支我買埋

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 15:30 發表

槍地獄上星期都返咗D, E興趣個網話in-stock,  另外鰂魚涌果支我買埋
即係cxw冇晒?

引用:
原帖由 Dave 於 12-8-2016 15:16 發表

原版只有前節extension係鋼外管, gas block到chamber果節係鋁的

剛睇到原本班卡西版都係半節鋼外管only....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Opica 於 12-8-2016 15:22 發表
紅狼有...唔包平價, 但本地免郵費

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 15:30 發表

我都剛見到info, 得前半節係鋼...

VFC 的Recon kit及 sniper kit 都係比前面果節鋼外管你...
想要全鋼唯有買zparts/RAtech 了

引用:
原帖由 Opica 於 12-8-2016 15:48 發表

即係cxw冇晒?
無了,聽講話再返,
好似本來有幾個客今日都來睇,我係最早果個。。好彩

發新話題