發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

引用:
原帖由 gainax 於 17-8-2016 23:50 發表

煲都係鋼?cnc槍身?2千尾真係既話神奇過神奇甲喎
照計返就算普通槍身全鋼前節配vMAG比普通版只係加4舊算抵玩
相信係粉沫模後制CNC居多

引用:
原帖由 alvin155 於 18-8-2016 13:44 發表

相信係粉沫模後制CNC居多
同感,問題係性能上同15版有幾唔同 (唔計隻匣)

你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 136# 的帖子

即係啅頭野。。 都估到一分錢一分貨

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-8-2016 13:48 發表

同感,問題係性能上同15版有幾唔同 (唔計隻匣)
我諗性能都唔會有明顯增長,有既話仲唔宣傳埋一份
比較想知係唔係真係原裝已有鋼煲,係就好吸引,v記成把槍得返支煲係啞鉛換埋咁有排玩咯

引用:
原帖由 gainax 於 19-8-2016 00:32 發表

我諗性能都唔會有明顯增長,有既話仲唔宣傳埋一份
比較想知係唔係真係原裝已有鋼煲,係就好吸引,v記成把槍得返支煲係啞鉛換埋咁有排玩咯
呢個真係要等買左既師兄出報告先知...有鋼BOLT連埋新版下身的話真係抵玩到爆

難為我早幾個月先入左支MK12 & MK18...可能蝕左兩支鋼BOLT & 兩個新版下身

之前支417又係咁...買完改埋16吋..唔夠兩個月就出16吋成槍..仲要又係只差幾舊

回覆 140# 的帖子

真係有鋼煲我諗遲D有散賣亦唔會貴得去邊,買多支玩改力冇所謂,至於下身改左少少其實只係增加耐用度,好似未聽過有人再打爛15版下身(初代第一版未改位爛就見過) 只要唔空撃鎚撞身其實舊玩家唔洗擔心既, 只係新版底玩度更高未買緊係新版好D

引用:
原帖由 Kwind 於 19-8-2016 03:39 發表

呢個真係要等買左既師兄出報告先知...有鋼BOLT連埋新版下身的話真係抵玩到爆

難為我早幾個月先入左支MK12 & MK18...可能蝕左兩支鋼BOLT & 兩個新版下身

之前支417又係咁...買完改埋16吋..唔夠兩個月就出 ...
點止, 支XR25, 一出成皮嘢, 仲要縮托短管, 上次郎哥 返咗最新版20吋長管加硬托, 型到爆, 仲要順暢過舊版.. 仲要平千幾銀.. 第一水D ching一定喊緊..

遲下話唔定出埋suppressor 版本, 問你死未.

台灣槍真係唔洗咁早入, 但都讚佢地肯不斷改良支槍!

永遠出D未完美,下年又出得完美D先有錢搵,吓吓開發新款成本高⋯
你的日子如何,你的力量也必如何

頭先去靚姐到望過支16版m4,刻印十分淺,未有入手

引用:
原帖由 怒人甲 於 19-8-2016 13:19 發表
永遠出D未完美,下年又出得完美D先有錢搵,吓吓開發新款成本高⋯
有改好過唔改既 基本上2015系統已算係成熟,望返之前D板就。。。

路過一提,eh 已有得賣
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 23-8-2016 22:21 發表
路過一提,eh 已有得賣
唔知價錢有冇驚喜

引用:
原帖由 gainax 於 23-8-2016 23:11 發表

唔知價錢有冇驚喜
除非九折有用

回覆 148# 的帖子

佛誕定聖誕先有九折? ,而家個價都係照美金7.8算港紙? 唔係美金價貴D既咩 現貨有7算都好啊

引用:
原帖由 gainax 於 23-8-2016 23:21 發表
佛誕定聖誕先有九折? ,而家個價都係照美金7.8算港紙? 唔係美金價貴D既咩 現貨有7算都好啊
有九折,但唔知新貨有冇得折
班加西好似有

發新話題