發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

有無人見過呢把野呢?
COLT獨家授權M4-RIS GBBR
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

算唔算係掛CYBERGUN牌頭賣既VFC M4??
不過係跟新VMAG, 唔係416匣~
有人提過呢支CYBERGUN係CNC身, 唔知有無唔同呢?

引用:
原帖由 matthong 於 17-8-2016 12:05 發表
小弟慶幸擁有Papago其中一支,而價錢係三仟尾至真。多謝老版Edwin預留
三千尾客制隻色? 師兄真係買心頭好

引用:
原帖由 2slow 於 17-8-2016 13:15 發表
有無人見過呢把野呢?
COLT獨家授權M4-RIS GBBR
應該係v記最新版掛乜乜GUN賣,但唔似係鍛ver,因外管準星睇落唔係鋼,槍身細節唔係鍛個隻現代版

引用:
原帖由 gainax 於 17-8-2016 14:16 發表

連槍加marking吧?

引用:
原帖由 gainax 於 17-8-2016 14:16 發表

其實計過數自己拎去造色造字都差唔多,比多仟五蚊有現成又唔使自己拎去攪,其實都合理

回覆 110# 的帖子

唔係話一套先收1k? 1k既話都有得諗

引用:
原帖由 gtoray 於 17-8-2016 14:25 發表

連槍加marking吧?
梗係包埋支槍啦

引用:
原帖由 gainax 於 17-8-2016 14:32 發表
唔係話一套先收1k? 1k既話都有得諗
你話1k應該已經係第二水幫人剩係造色,咩都唔包。而我係第一水三仟尾成槍。

回覆 111# 的帖子

都Ok喎,最緊要像真

引用:
原帖由 matthong 於 17-8-2016 14:30 發表

其實計過數自己拎去造色造字都差唔多,比多仟五蚊有現成又唔使自己拎去攪,其實都合理
最大問題係做唔做到呢隻真 fde 色

如果4K幾VFC果枝岩色岩字有冇得諗?

引用:
原帖由 rYaN 於 17-8-2016 16:34 發表
如果4K幾VFC果枝岩色岩字有冇得諗?
原廠肯改就得, 自己改無可能, 支嘢都三叉幾. 算吧.

實物都ok...係marking...

不過都係M4 ris有興趣多D

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 17-8-2016 04:36 PM 發表

原廠肯改就得, 自己改無可能, 支嘢都三叉幾. 算吧.
希望有人搞啦

發新話題