發新話題

[VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

唔記得講, 如果本身有做陽極要重做陽極咁完成後尺吋會走左D(極少)
所以重做後可能有D位會鬆左,cerokote只係噴油冇呢個問題一般都係噴油較好

回覆 15# 的帖子

係。。。有錢我都一早拎哂堆AR身做colt灰

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 01:40 發表
一千未連運費? 會唔會香港做Cerakote仲抵D?
我都係咁諗, 不過仲有marking呢?

其實會否用SR25火控?見隻匣好似....真係好似

隻沙色都係仲有D閃閃地.. 留返睇實物先決定

附件

12-8-2016 09:51

可惜未知價錢

引用:
原帖由 Opica 於 12-8-2016 09:52 發表
可惜未知價錢
千千千百
可能係,或者係

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 09:51 發表
隻沙色都係仲有D閃閃地.. 留返睇實物先決定
睇返其實同真鐵隻色都相近唔一定係深泥色

呢期vfc 都好勤快咁出7.62 匣,坐等psg-1
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 12-8-2016 10:07 發表
呢期vfc 都好勤快咁出7.62 匣,坐等psg-1
簡直進取... 係未知價錢同爽度

WE $2)))

VfC賣$3)))好正常

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 10:03 發表

睇返其實同真鐵隻色都相近唔一定係深泥色
係呀,但起碼唔好有金粉。。。

SR 25 太貴,呢支價錢先會令人心大心細⋯
最重要後勤件要供應充裕,出鋼bolt 就更好

你的日子如何,你的力量也必如何

下星期就有貨, 而家連SPEC都未到手, 有冇師兄有?

發新話題