發新話題

[VFC] 全新打造V社2016版G36

引用:
原帖由 Dave 於 26-8-2016 21:36 發表

間野真係執左佢算啦... 佢一日存在.. 都冇得搵第2 間做代理.. D 原裝件係都要去佢度買... 等到海枯石爛都未番貨。
我買V記原裝件已經係搵代購TW買返黎...唔係真係唔知等到幾時

而家某CXX鋪頭都好似有得代訂V記件了...準備去試試

好多野V社其實已設計及試好. 只係她們係OEM, 人地原廠話唔比出她們都無計.
大家見到V社枝SCAR GBB, 設計左幾多年,e家先出就知la.

P.S.
枝UMP9 我記得係枝UMP.45出鋁bolt版差唔多時候就有射得到demo槍了, 到e家我估都有一兩年...

引用:
原帖由 mk23 於 26-8-2016 23:49 發表
好多野V社其實已設計及試好. 只係她們係OEM, 人地原廠話唔比出她們都無計.
大家見到V社枝SCAR GBB, 設計左幾多年,e家先出就知la.

P.S.
枝UMP9 我記得係枝UMP.45出鋁bolt版差唔多時候就有射得到demo槍了, 到e家 ...
唔怪得一係冇一係一齊出 不如出迷版路線啦,marking仲自由唔洗夾硬比人改到

支新版g36如果有新尾托選擇就好喇 XD

引用:
原帖由 Kwind 於 26-8-2016 23:44 發表

我買V記原裝件已經係搵代購TW買返黎...唔係真係唔知等到幾時

而家某CXX鋪頭都好似有得代訂V記件了...準備去試試
今日終於揾到原裝後備件 揾朗哥冇奔波

又要破產。。。

幾時出? 有冇G36K啊, 越來越窮呀

Gen 1 白老鼠觀望有無升級中

引用:
原帖由 JBL 於 28-8-2016 22:31 發表

新版G36路邊社消息話會無左6mm BB刻印,仲升乜鬼野級姐,二千幾蚊買過支新版玩無得輸喇.......
終於無6mmbb? 咁必入喎
有舊版玩家留返D件做後備同換款玩長短好過
我要標準g36k手揪鏡版

引用:
原帖由 JBL 於 28-8-2016 22:31 發表

新版G36路邊社消息話會無左6mm BB刻印,仲升乜鬼野級姐,二千幾蚊買過支新版玩無得輸喇.......
我寧願比2千升級都唔會買過把新啦,
事關果陣為左依把野比VFC玩左幾獲。
依家係原則問題

話時話有無師兄知佢用乜膠?
全部無落場自然粉碎加漏氣

引用:
原帖由 紗夢 於 28-8-2016 22:53 發表

我寧願比2千升級都唔會買過把新啦,
事關果陣為左依把野比VFC玩左幾獲。
依家係原則問題

話時話有無師兄知佢用乜膠?
全部無落場自然粉碎加漏氣

身同感受  當年最大鍋氣第一水我都入左鐘意個款冇計,
玩過發覺唔對路嗱嗱聲低價放生佢,師兄應該係第二水?其實都已經好過第一水。。。 有得升級既話我覺得都係入支新比較方便唔會有升級後唔夾既問題,
其實又怪唔哂v記,以前ksz馬記出名穩定一去到GBB長火第一水s7M4,馬記Mp7都好大鍋氣,當年GBB既既技術同工藝未成熟所以好多時都要玩家換件或執執,自從中㐲後我等左幾年先敢再入v記 以前當練手工,而家希望事事正正,
舊既唔去新既唔黎都只係兩三千野,舊件仲有用處哂唔曬,唯有咁安慰自己

引用:
原帖由 gainax 於 29-8-2016 00:02 發表

身同感受  當年最大鍋氣第一水我都入左鐘意個款冇計,
玩過發覺唔對路嗱嗱聲低價放生佢,師兄應該係第二水?其實都已經好過第一水。。。 有得升級既話我覺得都係入支新比較方便唔會有升級後唔夾 ...
事源係我當年買時打過1匣後

發覺JAM死飛機,去信VFC問有無得救

佢覆我槍上既零件雖然完整,但肯定已損壞,跟住講香港代理係WXC

話我飛機要買過新,好啦錢解決倒既問題就唔係問題

即刻比錢買,換左後JAM得重衰,直頭咬死個槍膛

再問佢話係我BOLT都壞埋,再比錢成份換左佢

好啦換埋個BOLT都係咁,佢就話要買埋新款出氣膠

買埋出氣膠仍然一樣

跟往佢話我彈匣有問題,要買新款改良匣

跟住買多兩隻匣緊係都係唔得啦,

客服就已讀不回無再覆我了

回覆 59# 的帖子

嘩咁大整蠱
當年印像中我支打左好少已經鍋氣多多,買過新版飛機同出氣膠都未解決頂煲問題(新買已有越打越明顯以至唔正常運作)最後覺得系統未完善加上鍋氣放走左無謂哂心機同藥費, 師兄又真係比佢點左幾鍋 , 睇下而家再寫信比v記仲會唔會幫你升級計返優惠價都叫有售後

發新話題