33 123
發新話題

忽發奇想...

忽發奇想...

如果有小朋友打算帶個自製「盾牌」落去打game...各位師兄有何高見?

個衰仔同我講:「o車~~~人地SWAT真係做野o既時候都會有盾牌的喇!」

我應佢:「你真係做到個同人地一樣o既出來再同我講....」

但係...年青人真係好有毅力o架...我見佢開始研究緊點樣

除非全自己友 , 唔係都幾難落到場

不過整出黎唔係冇作用 , 可以俾佢地 just for training

我有一個,都無用過... 

盾牌打 game 的後果只會越打越近,令至全身中彈,最後打交及口角

引用:
原帖由 6MM 於 10-2-2007 16:36 發表
盾牌打 game 的後果只會越打越近,令至全身中彈,最後打交及口角
Support!!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 艾力 於 10-2-2007 17:12 發表
如果你有盾牌既話,我諗你會係最快去"停屍間"個個~因為人地第一個一定解決左你先~
完全贊成!

引用:
原帖由 艾力 於 10-2-2007 17:12 發表
如果你有盾牌既話,我諗你會係最快去"停屍間"個個~因為人地第一個一定解決左你先~
I don't think 盾牌 is a problem, if I use my M79 + SSA

A video of shooting SSA
http://youtube.com/watch?v=6ex_ZeM2jis&mode=related&search=

今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 6MM 於 10-2-2007 16:36 發表
比人狂full其他位, 仲傷...

我諗打CQB mission,成班人講好哂規矩,都唔係話唔得既…

但係平時帶落game場就真係…

用盾牌等於自殺 係有得解

1.盾牌甘大塊 一定見到你先 所以一定做硬槍把
2.拎左盾牌就拎唔到長槍啦 拎唔到長槍自然要用手槍啦 手槍火力自然唔夠長槍勁同遠啦 真係刀仔砍大樹咩
3.盾牌甘大塊 行動一定唔方便啦 有冇聽過 走得慢死得快
新兵!報到!

我覺得玩下幾過癮ge.... 打平原叢林就唔好啦...

用嚮 d mission game 就唔錯
Smoke grenade 都好玩

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-2-2007 16:34 發表
我有一個,都無用過... 
師兄可唔可以post你那個的圖出來見識下?
引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-2-2007 22:22 發表
我覺得玩下幾過癮ge.... 打平原叢林就唔好啦...
打平原戰要裝備RX-78既盾牌,再加多枝雷射槍比佢就差唔多~~~ hahaha

引用:
原帖由 gtoray 於 11-2-2007 01:19 發表
用嚮 d mission game 就唔錯
Smoke grenade 都好玩
smoke你又有玩呀......

33 123
發新話題