發新話題

[VFC] UMP9要來了, 25樓新增全鋼沙鷹相片

引用:
原帖由 JBL 於 6-10-2016 18:16 發表

可以,但彎匣入唔到45,直匣卻入到UMP9,其實真鐵UMP45,40,9既匣係互通插到的,但當然打唔出啦。
Fb睇到兔仔舖話舊槍用到9mm匣打到

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-10-2016 21:39 發表

Fb睇到兔仔舖話舊槍用到9mm匣打到
唔共通耶...

引用:
原帖由 loveless 於 6-10-2016 22:11 發表

唔共通耶...
共通,,,除左匣,槍管bolt

引用:
原帖由 JBL 於 6-10-2016 22:07 發表

你睇多次!
睇真係格硬打入去

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-10-2016 01:04 發表

共通,,,除左匣,槍管bolt
已測試9mm匣插入ump45,打到

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-10-2016 02:41 發表

咦咦...
話時話你攞槍時9mm匣有冇貨?

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-10-2016 02:41 發表

即係話, UMP45 可扮UMP9
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

睇個新匣底似乎改左設計,唔漏氣又插到落ump 45 既話我唔mind 淨買匣玩
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

有人在facebook上問VFC點解UMP9mm點解照用返UMP.45個身.
VFC就回覆說真槍也是一樣, 只係bolt, barrel及隻匣唔同.

玩具都只是打6mm, 所以只有個bolt marking, 條外barrel及隻匣不同.
玩具9mm匣可直插到UMP.45上使用.

引用:
原帖由 mk23 於 7-10-2016 10:56 發表
有人在facebook上問VFC點解UMP9mm點解照用返UMP.45個身.
VFC就回覆說真槍也是一樣, 只係bolt, barrel及隻匣唔同.

玩具都只是打6mm, 所以只有個bolt marking, 條外barrel及隻匣不同.
玩具9mm匣可直插到UMP.45上使 ...
甘用到蕉匣就真係正,好過再用D 漏氣直匣

講開隻直匣, 自從換左d彈匣底膠已無再漏氣, 幾星期前拿去打game都好正常.

師兄有無換到?

膠身及膠匣, 打OUTDOOR比較輕, 本來都好有興趣入支UMP45, 但當時見各位師兄都要整匣, 有D仲話整極都漏 立刻放棄, 今次9MM匣希望徹底根治問題啦....

引用:
原帖由 RCman 於 7-10-2016 11:14 發表

甘用到蕉匣就真係正,好過再用D 漏氣直匣
不過蕉匣重左好多...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 loveless 於 7-10-2016 09:25 發表

咦咦...
話時話你拿槍時9mm匣有冇貨?
有貨,差唔多2K買9mm匣一隻送UMP9一支

發新話題