發新話題

[VFC] UMP9要來了, 25樓新增全鋼沙鷹相片

del

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-10-2016 13:22 發表

有貨,差唔多2K買9mm匣一隻送UMP9一支
哇抵呀

買左既師兄介唔介意貼一貼個火控出黎, 因為見到一d網店話改良左火控, 想知改左d咩

唔該哂
我生得聰明得罪你咩!!!

有試槍片有內構睇
https://www.youtube.com/watch?v=-RsgXBwY_Bc
9mm夾順眼好多, 原來UMP都幾大支? 以為好似MP5咁上下尺吋 ,
未買過SMG GBB而家睇睇下有D性趣, 其實有邊支有Bolt lock設計? MP7 p90 ump?
始終有Bolt lock好feel D

引用:
原帖由 gainax 於 14-10-2016 08:40 發表
有試槍片有內構睇
https://www.youtube.com/watch?v=-RsgXBwY_Bc
9mm夾順眼好多, 原來UMP都幾大支? 以為好似MP5咁上下尺吋 ,
未買過SMG GBB而家睇睇下有D性趣, 其實有邊支有Bolt lock設計? MP7 p90 ump ...
我有無睇錯, 1:26有小便彈

SMG GBB小弟鐘意MP5, 全鋼, 執好都幾好玩
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 14-10-2016 10:12 發表

我有無睇錯, 1:26有小便彈

SMG GBB小弟鐘意MP5, 全鋼, 執好都幾好玩
好心CRVV就唔好放出街啦

其實新槍好多支都係咁

加返少少HOP UP就正常返

回覆 50# 的帖子

咁MP7有得諗

回覆 51# 的帖子

MP5都唔錯鋼又靚, 暫時等下有冇V 2

回覆 52# 的帖子

冇問題咁就得 ump其實係味好輕?  仲有二連發又唔貴其實有少少心郁郁

引用:
原帖由 gainax 於 14-10-2016 15:38 發表
冇問題咁就得 ump其實係味好輕?  仲有二連發又唔貴其實有少少心郁郁
個匣重600幾g...支野拎上手感覺輕過隻匣

Ps. Ump9匣未見街

引用:
原帖由 gainax 於 14-10-2016 15:38 發表
UMP .45 後座力既好玩度, 在我堆槍中排第一.
而UMP 9似乎再解決左不少原有既問題.

引用:
我支係末代鋁Bolt 版其實打得幾快幾順,
我換左中期啞鉛Bolt 重勁,佢最唔好係隻45匣,
就算我換左改良版膠片都會一段時間後又漏氣。
至如鎗身過輕,我以前係有買條鋼barrel換入,重量感好好多。
所以如果9匣單售我會買來試下。

引用:
原帖由 RCman 於 14-10-2016 17:05 發表

我支係末代鋁Bolt 版其實打得幾快幾順,
我換左中期啞鉛Bolt 重勁,佢最唔好係隻45匣,
就算我換左改良版膠片都會一段時間後又漏氣。
至如鎗身過輕,我以前係有買條鋼barrel換入,重量感好好多。
所以如果9匣單 ...
鋼外管差不多係指定動作
我都係2個 bolt, 各有各好但就無單一嬴晒方案...

引用:
原帖由 loveless 於 14-10-2016 17:14 發表

鋼外管差不多係指定動作
我都係2個 bolt, 各有各好但就無單一嬴晒方案...
所以我估十字軍好快會出9mm版本barrel,
呢支鋼barrel抵買,印像中兩百內。

發新話題